Obavijesti

Promo sadržaj

Predivna i apsolutno pozitivna - samo je jedna vidovnjakinja Sandra!

Predivna i apsolutno pozitivna - samo je jedna vidovnjakinja Sandra!

Vidovnjakinja koja već preko dva desetljeća hrabro prkosi zlu i crnoj magiji - to je naša Sandra!

Ova nadasve ljubazna Zagrepčanka dosad je snažnom pozitivnom energijom u živote mnogih vratila sreću i ljubav, a iz dana u dan joj se obraća sve više i više ljudi.

- Nikada ne bih mijenjala svoj posao za neki drugi! Toliko je onih kojima mogu i moram pomoći - objašnjava nam Sandra koja se već prije mnogo godina dokazala kao najbolja vidovnjakinja.

Gospođa Sandra visoko cijeni ljubav koju dobiva unutar svoje obitelji, a koliko je ljubav općenito važna i drugim ljudima, potvrđuju Sandrini klijenti koji je najčešće zovu upravo zbog problema u bračnim odnosima. Osim u ljubavi, ljudi vrlo često imaju i problema s novcem te zdravljem.

- U svakom slučaju, meni se uvijek mogu obratiti. Ja sam za njih na raspolaganju svakoga dana - ističe Sandra.

Kako saznajemo od onih koji su od Sandre otišli sa smiješkom na licu i vjerom u srcu, istinska ljubav prema drugome čovjeku, iskreno suosjećanje te nevjerojatno jasne vizije u kombinaciji s izvrsnom sposobnošću tumačenja karata - to su osobine koje Sandri omogućavaju da pronikne u srž naših problema te nas izvede na pravi put!

- Sandra je drugačija, posebna! Ona je više od velikog vidovnjaka; ona je i veliki čovjek – poruka je koju možemo iščitati u pismima, razglednicama i čestitkama koje Sandrin poštanski sandučić pune gotovo svakodnevno.

- Ovo me podsjeća na sve te sretne priče te me čini ponosnom što sam ikada imala prilike za nekoga učiniti dobro djelo - tvrdi Sandra.

Čini ti se da ti je u ljubavi, poslu, obitelji ili zdravlju odjednom sve krenulo po zlu? Ne dozvoli problemima da se gomilaju! Pomoć potraži kod vidovnjakinje o kojoj svi govore samo najbolje - javi se Sandri!

Sandrine zaštite spasile su moju djecu od sigurne smrti

- Mirko i ja godinama smo živjeli u sretnom braku, a našoj smo djeci, novcem zarađenim marljivim radom u našoj vlastitoj tvrtci, osigurali komforan život i kvalitetno obrazovanje. Naša najstarija kćer, Anika, imala je 26 godina, a sinovi blizanci, Matej i Ante, napunili su 20-tu kada je Mirko najednom počeo pobolijevati – priča nam gđa Emilija iz Švicarske. Mirkovi zdravstveni problemi pojavili su se „ni od kuda“. Naime, on je oduvijek bio zdrav kao dren te su mu na dobrom zdravlju zavidjeli i njegovi desetak godina mlađi prijatelji. Mirko se i sam jako ponosio svojom životnom snagom te je sa sinovima svake nedjelje igrao nogomet na obližnjem igralištu.

- Jednoga dana Mirko se počeo žaliti na bol u želucu. Mučila ga je kiselina, pa nije mogao normalno jesti. S vremenom, kiselina nije nestajala, a osim nje, Mirka je počelo mučiti i probadanje u području abdomena – prisjeća se Emilija koja je, u želji da pomogne suprugu, za ručak i večeru počela spravljati što „lakšu“ hranu.

- Mirko je obavio sve moguće pretrage – od analize krvi i mokraće, preko gastroskopije, pa sve do radiografije jednjaka i želuca i gastroduodenalne endoskopije. Međutim, niti jedan specijalist nije znao odrediti što mu je. Nalazi bi nakon svake pretrage bili izvrsni, a Mirkovo se stanje sve više pogoršavalo – objašnjava gđa Emilija. Nad inače sretnom obitelji odjednom se nadvinuo crni oblak. Mirko je iz dana u dan bio sve slabiji, a noćima se budio obliven hladnim znojem. Konstantno su ga mučile i malaksalost te nesanica.

- Tek nekoliko dana nakon našeg povratka iz toplica, Mirko je legao u krevet i zauvijek zaspao. Liječnici nisu nikada otkrili uzrok smrti – priča Emilija, stišćući oči i brišući sa njih suze.

Za Emiliju odjednom je sve krenulo nizbrdo - posao je iznenada stao, a Matej i Ante gotovo da su joj se prestali javljati. Znala je da se njenoj djeci, kao i njoj samoj sprema nešto jako loše. Bojala se da će svi otići Mirkovim putem.

- Anika i ja za Božić otišle smo na odmor u našu vikendicu u Zadru. Jedne je večeri Anika satima pričala na telefon – pripovijeda Emilija i nastavlja – Otišla sam provjeriti je li sve u redu. Kada sam ušla u čula sam da razgovara s jednom vidovnjakinjom.

Anika je uskoro rekla svojoj majci kako sumnja u to da su svu njihovu nesreću uzrokovale negativne sile, i kako traži osobu koja će im pomoći.

- Rekla sam Aniki da nazove gđu Sandru jer sam o njoj puno čitala i nekako sam osjećala da Sandra ima „ono nešto“. Rekla sam Aniki da Sandri kaže samo Mirkov datum rođenja. No, Sandra je odmah znala da je riječ o osobi koja više nije među nama! Uskoro sam se i osobno uvjerila u Sandrine sposobnosti – priča Emilija koja je nekoliko dana kasnije odlučila posjetiti Sandru kako bi kod nje izradila zaštitu za sebe i svoju obitelj.

- Mislim da je posjet Sandri bio nešto najbolje što sam za nas mogla učiniti! Anika je zdrava, odlično se osjeća, a moji su sinovi često kod mene na ručku! Naši obiteljski odnosi i zdravlje u najboljem su redu, a posao ponovno cvijeta! Sve to možemo zahvaliti vidovnjakinji Sandri! Ona je najbolja - ističe Emilija.

Nestali su moj umor i zabrinutost, a zahvaljujući Sandri spoznajem što je sreća

- Dok smo pričale preko telefona gospođa Sandra objasnila mi je da je moj slučaj nešto ozbiljniji te predložila susret, kao što to uvijek čini kada u utrobi osjeti da nekoga more veliki problemi. Posjetila sam je već idućeg dana, a bilo mi je toliko teško da sam do Sandre došla plačući. Dugo smo razgovarale te je Sandra pogledala što mi govore tarot karte. Po odlasku od nje osjetila sam se mnogo bolje, baš kao da mi je sav teret spao s ramena. Nakon još nekoliko razgovora s gđom Sandrom, nestao je kroničan osjećaj umora, potištenosti i zabrinutosti s kojim sam

živjela godinama! Sada više nemam želju prespavati sve što mi se sprema, a umjesto da razgovaram sama sa sobom, razgovaram sa Sandrom - tvrdi gđa Helena iz Zaprešića i dodaje - Sandrin mio glas uvijek mi pruža toliko potrebnu utjehu! Smatram da je ona vrlo pozitivna osoba koja je uvijek spremna pomoći ljudima u nevolji i znam kome ću se obratiti budem li u životu ponovno imala problema!

Oduševljena sam Sandrom i svima toplo preporučam da joj se jave kada naiđu na probleme! Vjerujte mi, Sandra je zauvijek promijenila moj život nabolje!

Sa Sandrom ostajem do potpunog izlječenja

Gospođa Sanela iz Poreča već je pri prvom kontaktu s vidovnjakinjom Sandrom osjetila veliko smirenje.

- Svojim je mudrim riječima ona meni podarila nadu za rješenje svih mojih problema. Trenutno se oporavljam od bolesti, a jednostavno znam da me Sandrina pozitivna energija može u potpunosti ozdraviti! Ona je predivna osoba koja je uvijek spremna pomoći - ističe Sanela koja je Sandru odlučila i osobno posjećivati, sve do potpunog izlječenja!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:

060 485 486    +385 958614739

fiksna linija: 0,31€ mobilna linija: 0,48€

radno vrijeme:

od ponedjeljka do petka 9-17h

subota 9-14h

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana