Obavijesti

Promo sadržaj

Prilika koja mijenja život: Osvoji više od 800.000€!

Prilika koja mijenja život: Osvoji više od 800.000€!

Sanjaš o osvajanju jackpota? Pripremi se jer ti se nevjerojatna prilika nudi na dlanu, uz Rizk Mega Jackpot!

Rizk Mega Jackpot raste svaki dan i trenutno iznosi preko 800.000€! 

Do sada je Rizk Mega Jackpot pogodio dva sretna dobitnika, a ono što čini ovo iskustvo još uzbudljivijim je nepredvidivost. Mega Jackpot može iznenada pasti u bilo kojem trenutku, čineći svaku vrtnju potencijalnom prilikom za veliki dobitak. Dejan, koji dolazi iz okolice Zagreba, uspio je osvojiti jackpot nakon svega 13 dana, dok se drugom igraču iz Slavonije sreća osmijehnula 433 dana nakon Dejanove velike pobjede. 

Prošlo je skoro pola godine od posljednjeg osvajanja, a Mega Jackpot raste čekajući svog sljedećeg vlasnika. Njihovi su životi potpuno promijenjeni, a sada je tvoja prilika da slijediš isti put prema velikom dobitku.  

Kako bi tvoj život izgledao s 800.000€?  

Netko ga mora osvojiti, a zašto to ne bi bio baš ti? Sve što trebaš je registrirati se i testirati svoju sreću. I ono što je najvažnije, zaboravi na uobičajene predrasude - poput uvjerenja da moraš uložiti ogromne iznose ili da trebaš biti igrač dulje vrijeme kako bi osvojio jackpot. Kod nas su dobitke osvajali i novi i iskusni igrači, sa svim vrstama uloga. Uz ulog od samo 1 €, superjunak iz Dalmacije postao je dobitnik nevjerojatnih 507.707,04 €, dok je Petar iz primorja osvojio 173.272,50 € s 0,21 €, i to samo 6 dana nakon svoje registracije.  

Ovi primjeri jasno pokazuju da sreća ne poznaje pravila, a sadašnji trenutak je možda baš tvoj trenutak za veliku pobjedu. Nemoj čekati, iduća vrtnja te može odvesti korak bliže ostvarenju tvojih najluđih snova.  

Rizk Mega Jackpot - tvoja prilika. Iskoristi je! 

Rizk Casino  

*Novi na Rizk Casinu? Preuzmi 100% bonusa dobrodošlice do 200 € + 50 besplatnih vrtnji i kreni u svoju cool Rizk avanturu. Osim toga, dat ćemo ti i besplatnu vrtnju na svemogućem Wheel of Rizku.   

 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'