Obavijesti

Promo sadržaj

Proizvodi domaćih OPG-ova iz cijele Hrvatske u Svetom Petru u Šumi od 28-30.07.2023.

Proizvodi domaćih OPG-ova iz cijele Hrvatske u Svetom Petru u Šumi od 28-30.07.2023.
3

Prvi ljetni sajam "Zdravo je pravo" na kojem će sudjelovati mnoštvo izlagača organizira tvrtka ABC rent

Ljubitelji ste domaće hrane? Volite kupovati kod provjerenih proizvođača? Općina Sveti Petar u Šumi, lokacija „Kuća kobasica“ od 28. do 30. srpnja prava je adresa za vas. Nakon što je održala svoj prvi uspješni sajam OPG-ova pod sloganom „Zdravo je pravo“ na Zagrebačkom Bundeku vikend uoči Uskrsa, tvrtka ABC rent nastavlja sa sajmovima i organizira svoj prvi ljetni sajam pod istim sloganom. Na sajmu će izlagati preko 25 izlagača iz cijele Hrvatske (Slavonija, Dalmacija, Prigorje, Međimurje, Zagorje...).

Bit će to spoj gastronomske tradicije, kvalitete, proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla te održivosti.

Svaki dan od 18.00- 01.00 sati posjetitelje očekuje bogata ponuda izlagača: jaja, razni suhomesnati proizvodi, mliječni proizvodi, proizvodi od meda, voće i povrće, zimnice, ajvari i razni začini, konzervirano povrće i voće, začini, razne rukotvorine i unikati i još mnogobrojna iznenađenja. Sajam se održava zajedno sa manifestacijom ljetni noćni sajam „S kobasicom u EU“, pod pokroviteljstvom Općine Sveti Petar u Šumi, Turističke zajednice Središnje Istre, Ministarstva poljoprivrede te Hrvatske poljoprivredne komore. Posjetitelje očekuje bogat kulturno umjetnički program kroz sva tri dana: koncert Gustafa te koncerti banda „ Tu i tamo“ i Duo Magnolia.

Za vrijeme trajanja sajma održati će se razna događanja, razne atrakcije i gastro eventi u znaku kobasica, tradicionalnih mesnih proizvoda i specijaliteta koji se mogu pripremiti na tradicionalni način.

Za dobar zalogaj i predah od razgledavanja sajma pobrinut će se razni ugostitelji, vinari, ali i neki izlagači koji će vaše nepce počastiti palačinkama, fritulama, i ostalim delicijama.

Tražite domaće namirnice i svoj OPG iz susjedstva za trajno obskrbljivanje zdravim proizvodima? Ovo je savršena prilika da na jednom mjestu nabavite sve svoje zdrave, ekološki uzgojene i kontrolirane domaćim proizvodima OPG-ova iz cijele Hrvatske, a također da degustirate i kupite mnogobrojne suhomesnate prozvode iz zemlje i inozemstva u sklopu izlagača sajma „S klobasicom u EU“.

Jednom kada pronađete svoj OPG u kvartu, susjedstvu ili županiji, moći ćete trajno nabavljati proizvode od istog, što je zapravo i osnovna želja organizatora – da kupci pronađu svoje trajne opskrbljivače zdravim i ekološkim proizvodima, ali i da svi izlagači pronađu svoje redovne konzumente.

Dođite, upoznajte OPG-ovce svog kraja, degustirajte razne proizvode, dobro se zabavite, uživajte u dobroj hrani i zabavi.

Tvrtka ABC rent nastavlja sa još jednim ljetnim sajmom „ Zdravo je pravo“ u Novom Vinodolskom“ od 25-27.08.2023. te sa jesenskim sajmom na Zagrebačkom Bundeku od 15-17.09.2023., a sve informacije o sajmovima i eventulanoj prijavi na iste potražite na:

https://abc-rent.hr/zdravo-je-pravo-sveti-petar-u-sumi

https://abc-rent.hr/zdravo-je-pravo-novi-vinodolski

https://abc-rent.hr/zdravo-je-pravo-zagreb-bundek

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...