Obavijesti

Promo sadržaj

Savršen ubod za završen kroj uz nove Singer šivaće mašine

Savršen ubod za završen kroj uz nove Singer šivaće mašine
3

Koliko često pomislimo kako bi ponekad bilo bolje umjesto trošenja novaca na nove krpice, nove zastore, koji svi izgledaju nekako slično, ali ne onako kako mi želimo, možda bilo jednostavnije da ih sami sašijemo?

Ali, to nije tako jednostavno! Da bismo nešto sami sašili potrebno je poznavati  osnove krojenja i imati i šivaći stroj! I dok je danas krojenje moguće naučiti preko različitih youtube tutorijala, doći do šivaće mašine ipak nije toliko lako i jednostavno. Možda su neki dovoljno sretni, pa svoju šivaću mašinu naslijede, ali, što je s drugima, koji možda nisu te sreće? E, pa tu je sada idealno rješenje! U razdoblju od 08. 5. 2017. do 30.6. 2017. i vi možete osjetiti čari šivanja na pravoj Singerici. U ovom razdoblju šivaću mašinu Singer SIMPLE 3210 možete pronaći po posebnoj akcijskoj cijeni od 1799,00 kn! A uz to na poklon dobivate i SINGER ulje kako biste svoju novu najdražu Singericu mogli što jednostavnije održavati. Ovaj Singer model posebno je namijenjen svim početnicima koji će s užitkom napraviti svoje prve krojačke pothvate. Ovaj Singer model zaista je jednostavan za korištenje, a zahvaljujući različitim automatskim programima šivanja jednostavno ćete se zaljubiti u svoju Singericu!

Stoga je sada pravo vrijeme da napravite savršen ubod za svoj savršen kroj i zaboravite na onaj osjećaj nervoze koji vas obuzme kada ne možete pronaći baš ono što ste željeli, jer, to kao da još nikada nije napravljeno. A možda se radi o običnoj maloj crnoj haljini!... Napravite svoj savršenu malu crnu haljinu, sako, torbicu, salveticu, ma što god zamislite. Jer, šivanje nikada nije bilo jednostavnije!

Šivaču mašinu možete kupiti kod ovlaštenih prodavatelja PEVEC, Elipso, Top Shop, eKupi, Emmezeta, Abrakadabra, te SINGER Hrvatska,  a dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

SINGER – osjetite čaroliju i jednostavnost šivanja! 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!
PROMO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!

Uz novo povećanja poreza, posebice povećanja oporezivanja dividendi, sve više hrvatskih poduzetnika odlučuje se na otvaranje tvrtke u inozemstvu.

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!
PROMO

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!

Naše druženje traje već punih 170 godina i ne planira stati - trenuci provedeni među svojima su oni koje ćemo pamtiti zauvijek.
Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!
PROMO

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit