Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Serum koji pruža tri rješenja za nenadmašan lifting učinak

Serum koji pruža tri rješenja za nenadmašan lifting učinak
1

Iako ne znamo tajnu vječne mladosti, imamo rješenje za uklanjanje tragova starenja s Vašeg lica zahvaljujući snažnim Skin Active proizvodima iz linije NeoStrata® koji djeluju na više uzroka

VIDEO

Zahvaljujući snažnim Skin Active proizvodima iz linije NeoStrata® koji djeluju na više uzroka preranog starenja, koža se u potpunosti obnavlja te izgleda zdravije, čvršće i mlađe. Snažni sastojci klinički dokazane učinkovitosti djeluju u svim slojevima kože kako bi poboljšali tonus, potaknuli obnovu stanica i sintezu kolagena, kao i zaštitili kožu od vanjskih utjecaja.

Neostrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum velika je novost u ovoj inovativnoj anti-age liniji proizvoda. Serum aktivno učvršćuje i oblikuje opuštenu kožu, popunjava tanke linije i bore te poboljšava cjelokupan izgled Vaše kože.

Tri snažna učinka Neostrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Seruma koji doprinose vidljivom poboljšanju izgleda Vaše kože su:

 Učvršćivanje opuštene kože pomoću Aminofila®, najkoncentriranijeg patentiranog derivata aminokiseline stabiliziranog u serumu, koji ciljano djeluje na kožni matriks kako bi poboljšao čvrstoću i elastičnost kože.

 Ujednačavanje tena djelovanjem glukonolaktona, polihidroksi kiseline i kelatora, koji pomaže smanjiti oksidativna oštećenja i nježno pojačava eksfolijaciju za ravnomjerniji ten kože.

 Zaglađivanje kože hijaluronskom kiselinom niske molekularne mase koja je dovoljno mala da prodre kroz površinu kože, privuče i zadrži vodu te tako pruži hidrataciju potrebnu za vidljivo poboljšanje teksture kože.

 

Neostrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum najučinkovitiji je kada se uklopi u Skin Active sveobuhvatni režim njege kože koji djeluje na više uzroka preranog starenja kože, a dostupan je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama po preporučenim maloprodajnim cijenama. 

Neostrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum (30 ml), cijena 497,77 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera