Obavijesti

Promo sadržaj

Super Select tjedan: Auto Benussi produžio akciju na cijeli tjedan

Super Select tjedan: Auto Benussi produžio akciju na cijeli tjedan

Benussi Select Cars, vodeći trgovac kvalitetnih rabljenih automobila, s oduševljenjem najavljuje produljenje svoje vrlo uspješne promocije kako bi zadovoljio sve veću potražnju kupaca i ogroman odaziv.

Slijedom brojnih upita i ogromnog interesa za kupovinom rabljenih vozila, Auto Benussi je odlučio kupcima omogućiti dodatan broj dana kako bi sudjelovali u Select Cars promociji.

Prvotno planirana i realizirana kao jednodnevni događaj pod nazivom Super Select Subota, promocija je proširena na cijeli tjedan ekskluzivnih ponuda i pogodnosti. Svi kupci rabljenog automobila za vrijeme Super Select Tjedna, od 8. do 13. travnja, na velik dio ponude rabljenih vozila, ostvaruju sljedeće ekskluzivne pogodnosti

  • Besplatnu osnovnu policu osiguranja vozila

  • Kompletnu registraciju automobila (usluga uključuje tehnički pregled vozila i registraciju na tehničkoj stanici po sistemu “ključ u ruke”

  • Besplatan prvi servis nakon godinu dana ili do 20.000km u jednom od Auto Benussi prodajno-servisnih centara

Posjetite nas u našim prodajnim centrima, na adresama:

  • Auto Benussi, V. Škorpika 32, Zagreb

  • Auto Benussi, Industrijska 2/D, Pula

  • Auto Benussi, Mutilska 60, Pula

U Auto Benussi Select Cars shvaćamo da kupnja rabljenog automobila može biti iscrpljujuć i dugotrajan pothvat jer kupci ne traže samo kvalitetu i pouzdanost, a s dodatnim pogodnostima njihovo ulaganje činimo uistinu isplativim.

Benussi Select Cars širinom svoje ponude obuhvaća preko 30 top brandova iz automobilske industrije, a bilo da ste obožavatelj pouzdanog Renault Meganea, elegantne i sportske Mazdine linije, robusnosti Land Rovera, elegancije Jaguara ili Opelovog dizajna bez premca, mi imamo automobil koji tražite.

Mlada vozila, provjerene povijesti i uredno servisirana čekaju vas na lokacijama u Zagrebu i Puli. Uštedite kupovinom rabljenog vozila u Auto Benussi Select Cars, a za više informacija i pregled našeg impresivnog izbora rabljenih automobila, posjetite našu web stranicu na www.autobenussi.hr ili nas kontaktirajte na mail rabljena@autobenussi.hr ili na niže brojeve

Zagreb, prodajni centar, V. Škorpika 32, 01/6384-099

Pula, prodajni centar, Industrijska 2/D, 052/385-886

Pula, prodajni centar, Mutilska 60, 052/385-885

Ova jedinstvena ponuda samo je dio predanosti Auto Benussi Select Cars u pružanju neusporedive izvrsnosti i vrijednosti kupcima. Ponuda i pogodnosti vrijede cijeli tjedan od 8.4 do 13.4 na određenu i istaknutu ponudu vozila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata