Tintni ispisni ulošci kada vam zatrebaju. HP-ova usluga Instant Ink širi se na 35 tržišta | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Tintni ispisni ulošci kada vam zatrebaju. HP-ova usluga Instant Ink širi se na 35 tržišta

Tintni ispisni ulošci kada vam zatrebaju. HP-ova usluga Instant Ink širi se na 35 tržišta
5

Instant Ink modernizira ispis kod kuće i u hibridnom radnom okruženju zahvaljujući pametnoj, praktičnoj i održivoj usluzi pretplate uz uštede i do 70 %

Istaknuta obilježja novosti:

 • Usluga Instant Ink proširena je s 18 na 35 tržišta nakon što se broj korisnika na globalnoj razini naglo povećao na više od 9 milijuna
 • S pomoću pretplate na potrošni materijal HP-ovi originalni tintni ispisni ulošci automatski se dostavljaju kada ih ponestane u pisaču. Cijene planova kreću se od 8,99 HRK mjesečno
 • Usluga Instant Ink dostupna je i za HP+, pametniji sustav ispisa osmišljen za korisnike i mala poduzeća i nove hibridne načine života i poslovanja

Tvrtka HP Inc. danas je obavijestila o globalnom širenju rastuće pretplatničke usluge Instant Ink na ukupno 35 tržišta, uključujući i Hrvatsku. Usluga Instant Ink omogućuje pojedincima i obiteljima koje rade, stvaraju i uče od kuće neometano iskustvo ispisa zahvaljujući otkrivanju niske razine originalnog tintnog potrošnog materijala i automatskoj dostavi novih ispisnih uložaka prije nego što ih ponestane. 

Više od godinu dana svjedočimo rušenju kulturnih i tehnoloških prepreka koje su sprječavale rad i učenje na daljinu. Uklanjanjem tih prepreka povećava se potražnja za ispisom od kuće”, rekao je Primož Polajnar. „Širenjem usluge Instant Ink HP ispunjava potrebe svojih korisnika za pametnim, produktivnim i održivim ispisnim rješenjima, a to su potrebe koje neće nestati.

Neka vam nikada ne ponestane tinte u ispisnim ulošcima

Osim što će stati na kraj problemu nestanka tinte u ispisnim ulošcima kada vam najviše trebaju, usluga Instant Ink inovativno je fleksibilna. Korisnici mogu odabrati između različitih mjesečnih planova te plaćaju fiksnu cijenu na temelju broja ispisanih stranica.

Cijene planova kreću se od 8,99 HRK mjesečno, uz uštede do 70 %1 na vrhunskim HP-ovim originalnim tintnim ispisnim ulošcima.. Korisnici mogu u bilo kojem trenutku prilagoditi ili otkazati plan, bez ugovora, godišnje naknade ili obveze, te prenijeti neiskorištene stranice iz jednog mjeseca u drugi.

Pretplata na tintne ispisne uloške uz HP+

HP+ jedan je od najpametnijih ispisnih sustava na svijetu, namijenjen korisnicima i malim poduzećima. U vrijeme visoke potražnje za ispisom (+6 % prema podacima tvrtki NPD/GFK)3, s obzirom na to da milijuni ljudi rade i uče od kuće, HP+ modernizira suvremeno iskustvo ispisa.

Od vodećeg hardvera u kategoriji, najveće usluge pretplate na potrošni materijal do najbolje aplikacije za ispis4 u klasi, sada dostupne u oblaku, svako poboljšano iskustvo koje nudimo u sustavu HP+ osmišljeno je kako bi zadovoljilo potrebe onih koji najviše ovise o svojim pisačima. Uz HP+ korisnicima je na raspolaganju probno razdoblje od šest mjeseci za uslugu Instant Ink5, a s pomoću aplikacije HP Smart App mogu jednostavno upravljati pretplatom. Uz više od 48 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, korisnici mogu ispisivati i skenirati dokumente s gotovo bilo koje lokacije.

Usluga Instant Ink dostupna je i uz HP+, rješenje koje se danas pušta u prodaju.

Za više informacija o HP+ pisačima posjetite  www.hp.com/hr/plus

Osmišljeni tako da štite Zemlju

Osim praktičnosti, usluga Instant Ink korisnicima omogućuje održiv životni stil. HP nudi mogućnosti recikliranja, uključujući unaprijed plaćeno recikliranje i dostavu ispisnih uložaka6.

U okviru inicijative Planet Partners HP je do danas reciklirao više od 875 milijuna tintnih i tonerskih ispisnih uložaka, a 80 % novih HP-ovih originalnih tintnih ispisnih uložaka te 100% novih HP-ovih originalnih tonerskih ispisnih uložaka sadrži do 45 % ili više reciklirane plastike7.

Cijena i dostupnost

 • Planovi za tintne ispisne uloške
  • 15 stranica/mjesečno – 8,99 HRK
  • 50 stranica/mjesečno – 25,99 HRK
  • 100 stranica/mjesečno – 43,99 HRK
  • 300 stranica/mjesečno – 109,99 HRK
  • 700 stranica/mjesečno – 219,99 HRK

Za više informacija o HP Instant Ink usluzi i kompatibilnim verzijama hardvera posjetite www.hp.com/hr/instantink

1 Uštedite do 70 % na tintnim ispisnim ulošcima (EMEA) – na temelju mjesečne cijene pretplate na plan za 700 stranica u okviru HP-ove usluge Instant Ink bez kupnje dodatnih stranica u usporedbi s cijenom po stranici ispisa u skladu s normom ISO/IEC 24711 za većinu tradicionalnih tintnih pisača A4 s ispisnim ulošcima u boji i višenamjenskih pisača s originalnim ispisnim ulošcima standardnog kapaciteta u klasi po cijeni od: većina zemalja regije EMEA:  <200 EUR; UK <200 GBP. Ispitivanje nije obuhvaćalo prodajne cijene. Pisači serije HP Ink Advantage isključeni su zbog nestandardnog modela hardvera i potrošnog materijala. Ispitivanje tvrtke Buyers Lab iz srpnja 2020. koje je naručio HP, na temelju javno dostupnih informacija od 1. lipnja 2020. U ispitivanju IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical za prvo tromjesečje 2020. pisači su odabrani prema tržišnom udjelu. Za više detalja posjetite: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW

 

3 +6 % NPD/GFK: temeljeno na kombinaciji mjesečnih podataka o prodaji tvrtki NPD i GFK; usporedba iz godine u godinu za razdoblje od siječnja do kolovoza 2019. i od siječnja do kolovoza 2020.

4 6 mjeseci za uslugu Instant Ink: potrebna je prijava na HP Instant Ink. HP-ova usluga Instant Ink nije dostupna u svim zemljama. Ovisi o mjesečnom ograničenju broja stranica u okviru odabranog plana. Prijavu na HP-ovu uslugu Instant Ink potrebno je dovršiti u roku od 7 dana od postavljanja pisača u skladu s postupkom postavljanja koji preporučuje HP u uputama dobivenima uz pisač. Ako ne otkažete uslugu tijekom promotivnog razdoblja putem hpinstantink.com, vaša kreditna/debitna kartica teretit će se za mjesečnu naknadu za uslugu na temelju odabranog plana te iznos poreza i naknade za prekoračenje. Iznosi naknade za prekoračenje i primjenjivih poreza korisniku se naplaćuju na kraju svakog mjeseca tijekom promotivnog razdoblja. Razdoblje ponude obuhvaća upotrebu tintnog ispisnog uloška iz pakiranja. Po pisaču je dostupna jedna ponuda. Ponuda besplatnih mjeseci za korištenje HP-ove usluge Instant Ink podložna je promjeni nakon 31. listopada 2021. Ponudu nije moguće zamijeniti za novac. Ponuda vezana uz postavljanje može se kombinirati s drugim ponudama. Za više pojedinosti vidjeti uvjete ponude. Potrebna je važeća kreditna/debitna kartica, adresa e-pošte te internetska veza s pisačem. Vidjeti informacije o dodatnoj ponudi dostupnoj prilikom mrežnog postupka prijave. Posjetite hpinstantink.com. kako biste saznali pojedinosti o usluzi.

Recikliranje: dostupnost programa razlikuje se. Povrat i recikliranje HP-ovih originalnih ispisnih uložaka trenutno je dostupno u više od 60 zemalja, područja i regija u Aziji, Africi, Europi i Sjevernoj i Južnoj Americi kroz program HP Planet Partners. Dostupnost programa razlikuje se. Za više detalja posjetite hp.com/recycle.

Održivost (web-mjesto): 80 % HP-ovih originalnih tintnih ispisnih uložaka sadrži od 45 do 70 % recikliranog materijala. Posjetite www.hp.com/go/recycledcontent kako biste pregledali popis.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Favbet uvijek nudi više – dođi i zabavi se na Euro fan zoni u Rijeci i bodri naše Vatrene
PROMO

Favbet uvijek nudi više – dođi i zabavi se na Euro fan zoni u Rijeci i bodri naše Vatrene

Ovih dana Rijeka postaje glavno središte zabave! U sklopu ovogodišnjeg Europskog prvenstva, svi veliki navijači Hrvatske reprezentacije imaju priliku pratiti nadolazeće utakmice na najatraktivnijoj lokaciji u gradu pod pokroviteljstvom Favbet-a

Ana Radišić: Svaki gost u podcastu je ostavio neki trag, posebno Robin Sharma
PROMO

Ana Radišić: Svaki gost u podcastu je ostavio neki trag, posebno Robin Sharma

Ana Radišić s prvim danom ljeta slavi četvrti rođendan svog podcasta, a za suradnike i prijatelje organizira veliku zabavu u zagrebačkoj Laubi.
Uradi sam: viseće košare s pelargonijama
PROMO

Uradi sam: viseće košare s pelargonijama

Cvjetna rapsodija u visini očiju