Obavijesti

Promo sadržaj

Veleučilište PAR- mjesto koje stvara lidere

Veleučilište PAR- mjesto koje stvara lidere
5

Veleučilište PAR u Rijeci prva je i jedina privatna visokoobrazovna institucija u Primorsko-goranskoj županiji

PAR djeluje od 2007. godine i od tada primjenjuje i implementira znanstvene i stručne spoznaje, promiče model cjeloživotnog obrazovanja te osnažuje i razvija veze s gospodarstvom i provodi različite studijske programe u uskoj povezanosti s gospodarstvom.

Veleučilište PAR provodi dualni studij menadžmenta

Studenti mogu upisati prijediplomske i diplomske studijske programe iz različitih područja menadžmenta. Na nivou prijediplomskih studija provode se studijski programi iz dva područja: business management i management gastronomije i restoraterstva. Studenti stječu 180 ECTS-a i zvanje prvostupnika ekonomije u ova dva područja.

Na diplomskom studiju studenti stječu 120 ECTS-a i zvanje magistra ekonomije u području: menadžment malih i srednjih poduzeća, financijskog te sportskog menadžmenta s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse od samog početka studiranja. Kroz 30-ak nastavnih baza studentima se pruža mogućnost primjene novih znanja te stjecanje kompetencija potrebnih za rad. Upravo je uspješna suradnja PAR-a i gospodarskog sektora rezultirala visokim postotkom zapošljivosti studenata već pri kraju studija.

Veleučilište PAR posebnu pozornost pridaje zaposlenim studentima i sportašima pružajući im fleksibilan mentorski pristup i konzultativnu nastavu, rad u malim grupama, pristupačne profesore i stručnu praksu. Brojni vrhunski sportaši studenti su PAR-a, što dokazuje da je usporedno moguće trenirati i studirati.

Ova je visokoobrazovna institucija uspjela u svom 16-o godišnjem radu dati odgovor na sve zahtjevnije tržište rada ali i na potrebe svih onih studenata koji žele nešto drugačije obrazovanje. To dokazuje i činjenica da je upravo PAR kao jedini hrvatski studij ove godine postao i dio novog europskog sveučilišta za dualno obrazovanje koji u svojoj mreži ima preko 70 000 studenata u 9 zemalja. U narednom razdoblju EU4Dual kao novo europsko sveučilište za dualno obrazovanje bazirati će se na poslovima budućnosti, zelene ekonomije i zdravog življenja.

PAR ima preko 80 potpisanih bilateralnih i Erasmus sporazuma kojima se osigurava mobilnost zaposlenika i studenata. Svake godine PAR ugošćava grupu međunarodnih studenata koji provode semestar ili dva u Rijeci te sudjeluju u ljetnim i zimskim školama. Među njima se posebno ističu ljetna škola Sail & Learn,. Tu je i međunarodna karnevalska zimska škola INCASO koja se organizira u tjednu uoči poznatog Riječkog karnevala.

Osim visokog obrazovanja, u sklopu Centra za cjeloživotno obrazovanje, PAR organizira brojna stručna usavršavanja, edukacije, seminare i treninge iz područja menadžmenta, financija, marketinga, izrade i provedbe EU projekata, liderstva, odnosa s javnošću, sporta, zdravstva, turizma i gastronomije.

Poruka dekanice

Dragi studenti, svjesni smo kako je odabir nastavka obrazovanja ozbiljan i ključan korak u razvoju znanja i daljnje karijere. Veleučilište PAR vas priprema za realne životne i poslovne izazove. To ostvarujemo pružanjem kvalitetnih znanja i vještina učinkovitom sinergijom akademske zajednice i gospodarskog sektora vodeći računa o potrebama sve zahtjevnijeg tržišta rada. Naše je Veleučilište poticajna i prepoznatljiva sredina koja razvija poduzetnička razmišljanja i vještine, potiče kreativnost i poziva vas da se odvažite izaći iz okvira zadanog. Dobro nam došli!

Ako si u potrazi za suvremenim obrazovanjem koji ti pruža znanje i vještine potrebne za siguran uspjeh u poslovnom svijetu - Upiši Veleučilište PAR u Rijeci, budi PAR koraka prije svih!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'