Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Vješte ruke Keune frizera na Toyota Fashion Week Zagreb

Vješte ruke Keune frizera na Toyota Fashion Week Zagreb
8

Na upravo završenom Toyota Fashion Weeku Zagreb, tim Keune frizera, u četiri modna dana, odradio je oko 250 frizura. Njihova vještina, znanje, iskustvo i brzina izrade bili su ključni faktori za nastup na jednom ovakvom modnom događaju.

Uz odlično raspoloženje u backstageu, timski su se izrađivale frizure od jednostavnih do zahtjevnijih. Za Xeniu Design rađene su minimalizirane frizure s češljanjem kose unazad s dodatkom pokrivala, za brand Cadeiux, Stolnik i Nebo rađene su messy pletenice. Jednostavnije „mokre“ zalizane frizure s razdjeljcima, radile su se za brandove An estetic, Jet Lag, Twinse i dizajnericu Milicu Opačić. Užitak je bio raditi styling „u obliku cvijeta lopoča“ i frizuru ukrašenu paunovim perjem za dizajnericu Mandali Mendrilla iz Belgije. Za Hope Fashion rađen je messy styling s isprepletenim pletenicama „u obliku trnove krune“ oko glave. Za Tara Fashion su bili rađeni zaliazni repovi s malom punđicom na vrhu glave i dodanim pokrivalima.

Najneočekivanije frizure bile su za Atelier Terra Urbana iz Ljubljane „maske od kose“ izrađene na licu modela, odnosno preokrenute pletenice, s potiljka glave na lice modela. Frida Kahlo bila je inspiracija brandu Lore, za messy pletenice oko glave modela s raznobojnim trakama te ukrašene božurima.

Brand Keune, osim što je radio sve frizure na Toyota Fashion Weeku, ove godine je posebno podržao reviju branda LARIE, mlade i perspektivne dizajnerice Marine Matić koja je predstavila svoju novu kolekciju „Čarolija i snovi“. Nedavno započeta suradnja branda Keune i Larie nastavila se i na ovoj reviji pa su nas tako Keuneovi stilisti odveli u njenu čaroliju i snove, kroz romantične valovite frizure i modernu verziju pin up-a.

Pod vodstvom već iskusnih Keune međunarodnih edukatora Mirke Vrbanić Čorak, Tanje Kuštović i Tee Martine Kraševac Furlan koje su radile na prošlogodišnjem Paris Fashion Weeku, sudjelovali su Keune međunarodni edukatori: Mirza Agović iz Keune edukacijskog centra Sarajevo; Kristina Vugrek iz FS Keune Akademija, Zagreb; Marija Gelenčir iz FS Fancy, Nova Gradiška i drugi Keune frizeri: Snježana Štajduhar iz FS Keune Akademija, Zagreb; Enisa Avdić i Merita Idrizi iz FS Fluid, Zagreb te frizeri iz Keune VIP frizerskih salona: Kristijana Pižir iz FS Kriss, Ivanić Grad; Martina Bagarić iz FS Noir salon za uljepšavanje, Veliko Polje; Marija i Ines Tomas iz FS Mirror, Osijek; Petra Knez iz FS Tea salon ljepote, Komin; Michela Arula iz FS Miki, Jurcanija, Buje; Paula Viher iz FS Kosa, Križevci; Tea Bogojević iz FS Marylin, Makarska.

Za izradu stylinga, najčešće su korišteni proizvodi iz Keune Design, Blend i Care linije. Design i Blend Volumen Powder, lakovi za fiksiranje Design Society Extra Forte Hairspray, Blend Fixing spray te lakovi za završni sjaj: Design Brilliant Gloss i Blend Gloss spray. Za izradu zalizanih „mokrih“ frizura najčešće su korišteni Blend Sea Salt spray i Design Ultra forte gel. Od nove Care linije za styling su korišteni - Absolute Volume Mousse, Vital Nutrition Thermal Cream, koja štiti kosu od topline i Keratin Smooth Silkening Polish za uklanjanje frizzy efekta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!
PROMO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!

Uz novo povećanja poreza, posebice povećanja oporezivanja dividendi, sve više hrvatskih poduzetnika odlučuje se na otvaranje tvrtke u inozemstvu.

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!
PROMO

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!

Naše druženje traje već punih 170 godina i ne planira stati - trenuci provedeni među svojima su oni koje ćemo pamtiti zauvijek.
Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!
PROMO

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit