Obavijesti

Promo sadržaj

Zaigrajte za građevinski materijal u vrijednosti 12.000kn

Zaigrajte za građevinski materijal u vrijednosti 12.000kn
2

Sigurni smo da mnogo vas sanja život u vlastitoj bajkovitoj kućici. Wienerberger i Tondach ostvaruju vaše snove nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti opeku ili crijep u vrijednosti od čak 12.000 kuna

Pošto su hladniji dani već pred vratima, požurite i odgovorite na par pitanja na stranicama Wienerberger ili Wienerberger Hrvatska i osigurajte udobnu i toplu atmosferu obiteljskog doma.

Tondach crijep dolazi s jamstvom od 33 godine, a garantira i bezbrižno uživanje čak i tijekom zimskih oluja, jer uspješno odolijeva naletima vjetra i ne propušta kišu i vlagu. Posebno praktičan je Tondach Jupiter crijep zbog svog velikog formata, a oduševljava i velikom lepezom dostupnih boja.

Porotherm opeka proizvedena je od posve prirodnih materijala i svojim izolacijskih karakteristikama zadržava akumuliranu toplinu unutar vaša četiri zida. Ovaj tradicionalno kvalitetan materijal najbolji je izbor za suvremenu ekološki održivu i ekonomičnu gradnju. Vaš dom može biti jedan od prvih e4 objekata koji promiču zelenu gradnju.

Zato zaigrajte nagradnu igru i počnite planirati realizaciju svoje bajkovite kuće iz snova, jer dom iz bajke ne gradi se kolačima i slatkišima, već Wienerberger i Tondach građevinskim materijalom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!
PROMO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!

Uz novo povećanja poreza, posebice povećanja oporezivanja dividendi, sve više hrvatskih poduzetnika odlučuje se na otvaranje tvrtke u inozemstvu.

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!
PROMO

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!

Naše druženje traje već punih 170 godina i ne planira stati - trenuci provedeni među svojima su oni koje ćemo pamtiti zauvijek.
Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!
PROMO

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit