Promo sadržaj

Komentari 0

Zaljubljenice u nakit teško da će odoljeti ovoj jednostavnoj i elegantnoj kolekciji iz Prahira

Zaljubljenice u nakit teško da će odoljeti ovoj jednostavnoj i elegantnoj kolekciji iz Prahira

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena. Od davnina je nakit mnogo više od lijepog dodatka koji nas krasi

Ono što ga čini posebnim i vrijednim nije njegova materijalna vrijednost, već emocije i sjećanja koja u nama budi. Upravo ta ljubav prema nakitu i prema svim emocijama koje u nama budi utkana je u novu kolekciju koja dolazi iz Prahir Fine Jewellery, jednostavnog imena Scarlet.

Zlatni sjaj zarobljen u jednostavnim i elegantnim oblicima odličan je izbor svim zaljubljenicama u nakit. Kolekcija Scarlet izrađena je od 14 karatnog zlata i srebra kojemu je dodana 18 karatna pozlata, a sastoji se od oku atraktivnih komada koji će se odlučno uklopiti u sve kombinacije.

Ring naušnice različitih veličina, chain ogrlice s medaljonima, glomazno prstenje i bangle narukvice koje se mogu nositi zajedno u formi slojevitog stiliziranja ili kao jedinstveni, upečatljivi komadi koji zasigurno neće proći nezapaženo.

Dašak vibrantne atmosfere sa snimanja svojim aparatom uhvatila je Dora Šarić, dok su poznate influencerice Anamaria Raič i Martina Vuletić zauzele mjesto ispred objektiva. Za prekrasne crvene haljine zaslužna je dizajnerica Ivana Jurić. Make up potpisuje Klaudija Kelemović, a frizure frizerski studio B.

Dobar nakit bezvremenski je klasik. Svaka žena želi svom stylingu dati notu personaliziranosti i upravo je pravi izbor nakita ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je našeg unutarnjeg sjaja bez obzira na godine, ističu iz Prahir Fine Jewelleryja, zlatarnice koja će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu i svaku kombinaciju učiniti upečatljivom.

Posebna čarolija svake godine ispuni prosinac. Ukrašene gradske ulice, pregršt dobre energije koja se osjeti u zraku, više se smijemo, više se veselimo i više se brinemo kako u moru poklona izabrati onaj koji će biti odraz naših misli, emocija i želja. Nakit, kao najmoćniji ženski nakit najbolji je izbor. Inspiraciju potražite u svim Prahir Fine Jewellery poslovnicama do 24.12 kupujte po posebnim popustima i to do 35% na zlatni nakit i do 50% na srebrni nakit koji se odobrava na sve kolekcije.

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir. Njihova priča seže u davnu 1971. godinu kada je gospodin Dražen Prahir, zaljubljenik u nakit, započeo svoj put kao majstor zlatar. Danas tvrtku vode njegovi sinovi koji su se vrlo brzo pozicionirali kao vodeći proizvođači nakita u Hrvatskoj i kao izvoznici vjenčanog i zaručničkog prstenja u više od 10 europskih država.

IG: prahir_finejewellery
FB: Prahir Fine Jewellery www.prahir.hr
www.prahir.hr
Fotograf: Dora Šarić (@dorabarker)
Modeli: Anamaria Raič i Martina Vuletić (@anamaria i @vule2209)
Frizura: Frizerski studio B (@frizerski_studio_b)
Make up: Klaudija Kelemović (@clo_up)