Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

'Zapalite' u prirodu: 5 odličnih lokacija na kojima možete roštiljati s obitelji ili ekipom

'Zapalite' u prirodu: 5 odličnih lokacija na kojima možete roštiljati s obitelji ili ekipom

S obzirom na to da jedva čekamo sunčane dane kako bismo izašli iz kuće i proveli vikend u prirodi, donosimo prijedloge lokacija čitatelja 24sata na kojima se možete opustiti uz roštilj, obitelj i prijatelje te napuniti baterije za radni tjedan

Ako ste među onima koji jedva čekaju maknuti se iz grada, otići nekamo u prirodu i zapaliti roštilj te se opustiti u društvu obitelji ili ekipe, onda će vam ove lokacije zasigurno biti na listi za sljedeći sunčani vikend.

Naime, u ovogodišnjem Chill&Grillu napravili smo prvu kartu Hrvatske s najboljim lokacijama za roštiljanje - a vi ste nam u tome pomogli! Čak 40 najboljih prijedloga i opisa lokacija nagradili smo genijalnom nagradom, a sad vam donosimo nekoliko vaših prijedloga za super provod na svježem zraku! Na vama je samo sakupiti obitelj ili ekipu te u svoj automobil spakirati svu potrebnu opremu za roštiljanje, zabavu, drijemanje i odmaranje na otvorenom! 

Vikend naselje Virovi (Bošnjaci, Vukovarsko-srijemska županija)

Ovo mjesto preporuka je čitateljice Andree, koja kaže:

- Lokacija je smještena u srcu Slavonske hrastove šume, uz predivno jezero Virovi, koje postaje sve poznatije izletište. Odmor za dušu i oči, ali i za odličnu zabavu s ekipom uz roštilj. Omiljena je destinacija svih 'povratnika' koji su, potaknuti ekonomskom situacijom ili željom za boljom budućnosti za sebe i obitelj, napustili selo Bošnjaci, kojem pripada ovo idealno mjesto. Nezaobilazno je i za mene, koja u pauzi od studija s velikim zadovoljstvom okupljam ekipu i, naravno, planiram odlazak u Vikend naselje Virovi, gdje na za to predviđenome mjestu organiziramo roštilj party te uz slavonsku glazbu i slavonske specijalitete slavimo do jutra. Živjeli!

Jezero Lepenica (Fužine, Gorski kotar)

- Pristupačna lokacija s predivnom prirodom, vodena površina odlična za osvježenje kad temperatura postane previsoka. Veliki prostor, bez gužve, omogućuje uživanje u druženju i zabavu. Relativna blizina mjesta Fužine, u kojemu možete, u slučaju potrebe, nabaviti bilo što vezano za Chill&Grill - kaže čitatelj Nebojša o ovom predivnome mjestu, od Zagreba udaljenom samo oko sat i pol vožnje automobilom

Jezera Savica (Zagreb)

Čitateljica Mia simpatično je opisala ovu divnu lokaciju koja će svakog oduševiti:

- Komadić prave Louisiane nedaleko od centra grada. Netaknuta priroda, patkice, labudovi, vilin konjici... Samo nemojte zaboraviti ponijeti svoj roštilj i dobro raspoloženje! 

Orlovo gnijezdo (Kozjak, Splitsko-dalmatinska županija)

Za one koji vole planinariti i uživati u nezaboravnom pogledu ovo mjesto pun je pogodak. Evo kako ga je opisao čitatelj Kuzma:

- Savršena lokacija za roštilj, kućica pod kamenom s kominom, idealna za roštiljanje po lijepom vremenu. Ima i prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev i otoke. 

Berberov buk (Muškovci, Zadarska županija)

Ovo čarobno mjesto preporuka je čitatelja Emila, koji kaže:

- Prekrasan slap, puno mjesta za roštilj. Hladovina, bistra hladna Zrmanja, u ljetno vrijeme začuđujuće osvježavajuća za kupanje. Lako ga je pronaći i, na kraju, nema plaćanja ulaska i slično. 

Na put s najpouzdanijim suputnikom

Zaputite li se na neku od ovih fantastičnih lokacija, vaš najpouzdaniji suputnik bit će Citroën C3 Aircross, u kojem ćete biti sigurni na putu, ali i sigurni u to da vam u prtljažnik stane baš sve potrebno za nezaboravan vikend u prirodi, bez obzira na to planirate li višednevni ili jednodnevni izlet s obitelji ili prijateljima. Ovaj SUV nove generacije siguran je na svim podlogama te je prostran i iznimno modularan - obujam prtljažnika od 410 litara može se povećati do 520 litara zahvaljujući kliznoj stražnjoj klupi, tako da zaista možete sa sobom ponijeti baš sve!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.