Obavijesti

Promo sadržaj

Zavirite u svijet neobične probe ansambla Lado

Zavirite u svijet neobične probe ansambla Lado
7

Za čuveni ansambl LADO svi smo čuli. Mnogi su uživo vidjeli njihove nastupe, no rijetki su od nas imali priliku vidjeti kako i gdje se održavaju probe slavnog Ansambla koji nam priprema pravu folklornu čaroliju u Areni Zagreb 3. lipnja

Gotovo svakoga dana u godini, u povijesnoj zgradi u centru Zagreba, plesači Lada uvježbavaju zahtjevne koreografije. Pravi sretnici bili su glumica Mila Elegović i koreograf Igor Barberić. Na zahtjevnom treningu uvježbavanja plesnih koreografija, za posebnu su priliku postali mladenci u koreografiji Ispod duba stoljetnoga. Uz besprijekornu ljepotu i tjelesnu formu Mila je pokazala zavidan plesni talent dok se i Igor, čija je svakodnevica kreirati plesne pokrete, odlično snašao u ulozi plesača Ansambla LADO. 

“Bilo je odlično na trenutak biti na drugoj strani kada meni netko pokazuje plesne korake. U mom poslu bilo je brojnih situacija u kojima bi mi dobro došlo folklorno znanje tako da bih definitivno volio malo više naučiti o tome. Jako se veselim koncertu.” – izjavio je Igor Barberić. 

Nastup u Areni Zagreb biti će glazbeno scenski spektakl pod imenom Čuvajmo naše blago gdje će nastupiti Ansambl LADO s novim programom Ispod duba stoljetnoga kojeg će izvesti na posve drugi način.
Na do sad najvećoj hrvatskoj pozornici kulture predstavit će potpuno novi cjelovečernji program Ispod duba stoljetnoga, a neke od koreografija na repertoar Ansambla LADO prvi put donose pjesme i plesove Hrvata u Austriji, Mađarskoj te s područja uz rijeku Sutlu. 

“Jako sam sretna što sam se imala prilike družiti s umjetnicima LADA i na neki način podržati njihov nadolazeći veliki koncert. Pozivam sve da dođu jer je LADO nešto što zaista zaslužuje apsolutno svaku pažnju i poštovanje.” – izjavila je Mila Elegović. 

Ulaznice za nastup ansambla LADO u Areni Zagreb, 3. lipnja u 20 sati mogu se kupiti u sustavu Ulaznica.hr i Eventim.hr po cijeni od 320, 230, 140, 130 i 100 kuna. Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i članovi KUD-ova uz predočenje svog statusa ostvaruju pravo na stalan popust na cijenu ulaznice koja iznosi 80 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin