Obavijesti

Promo sadržaj

Znamo zašto je INA Vukova Gorica postala nezaobilazno odmorište na putu prema moru

Znamo zašto je INA Vukova Gorica postala nezaobilazno odmorište na putu prema moru
1

INA je otvorila jedinstveni gastro kutak – prvi Fresh Corner restoran u Ininoj maloprodajnoj mreži koja broji ukupno 75 Fresh Cornera. U partnerstvu s Globalnom Hranom d.o.o., otvoren je i McDonald’s

Ako do sada nije postojala nezaobilazna oaza za osvježenje na cestovnom pravcu prema jadranskoj obali, ali i u povratku, od sada će to biti INA Vukova Gorica. Na ovom dobro poznatom maloprodajnom mjestu INA je otvorila jedinstveni gastro kutak – prvi Fresh Corner restoran Ininoj maloprodajnoj mreži koja broji ukupno 75 Fresh Cornera. Uz novouređeni Fresh Corner, Inin gastro brend, tu je u partnerstvu s Globalnom Hranom d.o.o., otvoren i McDonald’s.  


Savršena kombinacija Fresh Cornera i McDonald'sa na Vukovoj Gorici zadovoljit će ukuse svih kupaca u pokretu, a ugodan ambijent garantira vrhunski odmor na putovanju. Istovremeno INA Vukova Gorica nudi mogućnost kupcima da se na jednom mjestu opskrbe kvalitetnim gorivima i drugim proizvodima ili koriste jedinstvene usluge Fresh Cornera na Vukovoj Gorici. Vlatko Dujanić, operativni direktor Usluga kupcima i maloprodaje na svečanom otvorenju je rekao:

- Vukova Gorica opremljena je suvremenom opremom te postaje vrhunski prostor za kupnju kvalitetnih goriva i ostale robe široke potrošnje. Ovdje se može pronaći sve potrebno za kvalitetan odmor na putovanju. U sklopu gastro usluge Fresh Corner posjetitelji će imati na raspolaganju vrhunsku svježu kavu, svježe sokove i salate, svježe pečene pekarske proizvode, na licu mjesta pripremljene sendviče i sladolede, a ponuda je dodatno proširena u suradnji s vrhunskim gastro stručnjacima pa će posjetitelji imati priliku probati i različita topla jela. Ponuda će se mijenjati ovisno o sezonskim namirnicama jer želimo imati uvijek svježa i atraktivna jela za naše goste! U sklopu maloprodajnog mjesta tu su i razne druge usluge poput usluge Aircasha i Paysafecarda, dostave paketa ili plaćanja računa - rekao je. 

Kupce će veseliti činjenica da Vukova Gorica radi 0-24, a svakako treba spomenuti da su na lokaciji instalirane i ultra brze punionice za električna vozila te se nude i brojni drugi sadržaji i usluge.  
- Jako nam je drago što smo u Ini pronašli partnera s kojim smo uspješno realizirali otvaranje našeg prvog restorana na autocesti A1. Vukova Gorica je omiljeno odmorište putnika već godinama i vjerujemo da će ovom suradnjom postati još posjećenije. Otvaranje novog restorana u današnjim izazovnim vremenima puno nam je olakšao partnerski odnos koji smo ostvarili s Inom, a odličan početak poslovanja novog restorana daje nam vjeru u dugogodišnju uspješnu suradnju - izjavio je Hrvoje Valent, menadžer za Razvoj Globalne hrane d.o.o., koja je nositelj franšize za McDonald’s.

Sándor Fasimon, predsjednik Uprave Ine naglasio je da su kupci jedna od Ininih temeljnih vrijednosti i da ih se zato uvijek stavlja na prvo mjesto.  

- Ponosan sam što nismo prestali zadovoljavati njihove potrebe, čak ni u ovom izazovnom razdoblju uslijed pandemije koronavirusa. U periodu koji slijedi cilj nam je zadržati vodeću tržišnu poziciju na našim glavnim tržištima u Hrvatskoj i BiH te je ojačati na novim tržištima kao što smo to lani učinili u Crnoj Gori. Želimo i dalje ostati broj jedan gastro odredište na putovanju, prvi izbor za ljude u pokretu te tržišni lider s ciljanom lepezom proizvoda i usluga. Fokusirat ćemo se na inovativnost u poslovanju i daljnji razvoj novih proizvoda kako bismo naši kupci bili još zadovoljniji. Cijenimo povjerenje koje nam kupci daju u ovoj izazovnoj situaciji. Vjerujem da će Vukova gorica postati vrhunska destinacijska lokacija na cestovnom pravcu prema jadranskoj obali i u povratku te idealno mjesto za odmor i kupnju - istaknuo je. 
Na Vukovoj Gorici bio je i najtrofejniji vozač rallyja u Hrvatskoj Juraj Šebalj koji je već nekoliko godina ambasador Ininih vrhunskih Class Plus goriva. 

 - U svoj auto točim samo dokazano najbolje, a Class Plus goriva imaju specijalan dodatak aditiva koji štite motor i zato izvedbu mog automobila podižu na još višu razinu. Otvorenje gastro kutka na Vukovoj Gorici pun je pogodak Ine jer će ovdje zasigurno biti mnogo automobila, ali i ljudi koji će tražiti odmor i okrijepu tijekom putovanja - rekao je Šebalj. 

Kroz kapitalna ulaganja i unapređenje kvalitete usluga poput Vukove Gorice INA snažno razvija najveću maloprodajnu mrežu od više od 500 maloprodajnih lokacija kroz koju svakodnevno prođe više od 234 tisuća kupaca dnevno i na kojoj se proda više od milijardu litara goriva godišnje. Pri tome, INA ne radi kompromise kad je u pitanju sigurnost i zaštita zdravlja. Na svim našim svim lokacijama i dalje ćemo se pridržavati svih aktualnih uputa i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Pred nama je turistička sezona –pozivamo sve posjetitelje da navrate na Vukovu Goricu i okrijepe se tijelom putovanja, ali uz odgovorno ponašanje i poštivanje svih mjera.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'