Obavijesti

Provjerite svoje zdravlje na Zagrebačkom Velesajmu

Provjerite svoje zdravlje na Zagrebačkom Velesajmu
13

Od 17. – 19. 05. 2012. na Zagrebačkom velesajmu ne propustite dva sajma komplementarnih tema - "Medicina i tehnika" i "DENTEX". Oba sajma upućuju na brigu o našem zdravlju

Medicina i tehnika – 39. međunarodni sajam medicine, laboratorijske i rehabilitacijske opreme i farmacije
DENTEX - 2. međunarodni sajam dentalne medicine.

Medicina i tehnika, specijalizirani stručni sajam okupit će 39. godinu za redom izlagače koji u pav. 5 izlažu u tematskim cjelinama: CroMed (medicina), CroPharm (farmacija), CroLab (analitika) i CroReha (ortopedska pomagala i rehabilitacijska oprema).

Pripremili smo poseban program za posjetitelje gdje će moći dobiti besplatno mjerenje plućne funkcije, mjerenje koncentracije kisika u perifernoj krvi, mjerenje ugljičnog monoksida u krvi pušača, mjerenje indeksa tjelesne mase, izračunavanje rizika obolijevanja od raka pluća i kronične opstrukcijske bolesti pluća (KOPB-a). Zatim besplatni mamografski pregled za žene 40-49 g. i 70 + mjerenje tjelesne mase masnog potkožnog tkiva, mjerenje tlaka i šećera u krvi, ultrazvučni denzitometrijski pregledi (osteoporoza), savjetovanje, edukacija i razgovor sa liječnikom.

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju u organizaciji visoko specijaliziranog bienalnog projekta, želja nam je i ove godine, da našim posjetiteljima, stručnjacima iz svih grana medicinskih znanosti te predstavnicima institucija, ustanova, bolnica i zakonodavnih tijela, ali i širokoj publici, pružiti sveobuhvatan pregled najnovijih trendova i dostignuća suvremene tehnike i tehnologije u medicini.

DENTEX 2012. održat će se po drugi put u zajedničkoj organizaciji Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine. Naša intencija je jačanje uloge tržišnog lidera, ostvariti daljnju specijalizaciju sajma medicina i tehnika prema tematskim grupama te nastaviti razvijati samostalni koncept sajma. Okupit će na jednom mjestu sve najznačajnije  proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga i istovremeno omogućit  njihovu neposrednu komunikaciju s potencijalnim kupcima i korisnicima dentalnih usluga.

OPERACIJE PRATITE UŽIVO!

Ove godine najviše pozornosti zasigurno će privući „Operacije uživo“ gdje će posjetitelji svakodnevno moći pratiti najinovativnije operativne zahvate u svijetu dentalne medicine. Sama operacijska dvorana biti će smještena u paviljonu održavanja sajma, biti će potpuno ostakljena i vidljiva svim posjetiteljima, a izravnim prijenosom na projekcijskim platnima osigurat ćemo da nište ne prođe nezamijećeno. Ovo je uistinu velika atrakcija koja Zagrebački velesajam i sajam Dentex stavlja uz bok vodećim svjetskim sajmovima dentalne medicine.

Izložbeni dio ovogodišnje MEDICINE I TEHNIKE i DENTEX-a, tijekom svih dana održavanja prati bogat program stručno-popratnih događanja (stručnih skupova, prezentacija, seminara, simpozija i kongresa), koji ih čini referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Od stručnog programa izdvajamo:
Simpozij: ESTETIKA LICA U MEDICINI na kojem će govoriti i Siniša Glumičić, naš priznati estetski kirurg;
Simpozij : ESTETIKA U DENTALNOJ MEDICINI

Radno vrijeme sajma:
17. i 18.5.2012. - 10:00 - 18:00 sati
19.5.2012.        - 10:00 - 17:00 sati 

Ulaznica za jednokratni posjet je 20 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi