Obavijesti

Prva hrvatska konferencija o digitalnom turizmu u Zadru

Prva hrvatska konferencija o digitalnom turizmu u Zadru
2

14. i 15. studenog održava se Zadar DigIT konfrenecija na kojoj će se prezentirati mogućnosti primjene digitalnih medija, online marketinga i inovativnih tehnologija

Za nešto više od 2 tjedna, 14. i 15. studenog, u zadarskom Arsenalu će se održati Zadar DigIT konferencija, na kojoj će se prezentirati mogućnosti korištenja i primjene digitalnih medija, online marketinga i inovativnih tehnologija u turizmu. U tijeku je i posebna promotivna akcija putem koje je moguće ostvariti dodatni popust na kotizaciju, a dovoljno je zatražiti promo kod javljanjem na info@digitzadar.com te potom izvršiti registraciju.

Bogat program konferencije

Na konferenciji koja je namijenjena svim turističkim, ali i komunikacijskim djelatnicima, kroz 2 dana ćete moći čuti 10 predavanja, sudjelovati na 4 radionice i 2 panel rasprave. Svoja će znanja i iskustva sa sudionicima konferencije podijeliti: Damir Krešić s Instituta za turizam, Nela Fegić iz digitalne agencije Neuralab, Danijela Čavlović, vlasnica Studija Kairos, Ana Penović i Milica Cetinić iz digitalne agencije Jasno i Glasno, Ivana Grbavac i  Nikola JellačiĆ iz Google Hrvatska, Božena Krce Miočić sa Sveučilišta u Zadru, Davor Runje iz digitalne agencije Drap, Elizabet Roža iz Valamara, Nebojša Grbačić, freelance komunikacijski stručnjak, Nikola Vrdoljak iz digitalne agencije Gingernet i Valentino Međimorec iz Styrie.

Posebnost konferencije je i prezentacija programa Mlade nade. Taj je program posvećen inventivnim poslovnim i medijskim proizvodima iz područja IT-a/digital/turizma, a na njemu će se predstaviti QualiaMyCadDa ShefWleapp.

Kompletan dvodnevni program možete pročitati ovdje.

Još treba istaknuti kako je ekskluzivni edukacijski partner Zadar DigITa učilište Algebra, čiji će stručnjaci prvi dan održati radionicu, a zatim drugi dan i panel na temu „U kojem smjeru će ići obrazovanje budućih marketing specijalista?“.  S obzirom na sve veći interes za ovo zanimanje, bit će zanimljivo čuti što o tome misle ljudi iz prakse.

Ne propustite sudjelovati na Zadar DigITu, registrirajte se i uhvatite najpovoljnije cijene kotizacija!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta