Obavijesti

Q-service - odigraj kviz, budi najbrži i osvoji nagrade!

Q-service - odigraj kviz, budi najbrži i osvoji nagrade!
1

Q-service je pripremio zanimljiv kviz za sve vlasnike metalnsih ljubimaca. Odigraj kviz, ostvarite najbrže vrijeme i osvojite vrijedne nagrade.

Q-service je pripremio zanimljiv kviz za sve vlasnike metalnsih ljubimaca. Odigraj kviz, ostvarite najbrže vrijeme i osvojite vrijedne nagrade.

  1. nagrada 1.000,00 kn poklon bon za servis automobilma
  2. nagrada 500,00 kn poklon bon za servis automobilma

Odigrajte kviz klikom ovdje!
Za igranje kviza je potreban Flash player

U trenutne aktivne akcijske ponude uvjerite se pregledom akcijskog letka: Q-Service akcijski letak , a popis servisa pronađite ovdje.

Znate li da u garantnom roku imate pravo izbora o servisu u kojem ćete servisirati vozilo?

Još 2004. godine u Hrvatskoj je došlo do velike zakonske promijene na području popravaka automobila, a za koju vjerujemo još mnogi ne znaju. 

Europskom regulativom o „Skupnom izuzeću“ omogućeno je izjednačavanje na tržištu servisiranja vozila neovisnih servisnih radionica i ovlaštenih servisnih mreža, te je na taj način ukinut i monopol ovlaštenih servisa na tržištu. Iz te regulative proizašla je odredba „R2R“ (right to repair).

Tom odredbom vlasnicima automobila omogućeno je da slobodno biraju gdje će i pod kojim uvijetima servisirati svoje vozilo bez bojazni za gubitak garancije na novom vozilu. Kako bi ovaj uvijet važio R2R propisuje servisiranje vozila u bilo kojem servisu registriranom za popravak motornih vozila, koji je uvježban te koristi originalne dijelove ili jednako kvalitetne zamjenske dijelove sa certifikatom BER, prema uputama proizvođača vozila. 

BER certifikatom, proizvođač dijelova jamči da su dijelovi napravljeni od istog materijala i istom tehnologijom na istoj traci na  kojoj se proizvode i orginalni dijelovi za proizvođače vozila. Prednost je značajno niža cijena  BER dijelova nego dijelova proizvođača vozila

Q-service

Q-Servicejedna je od mreže takvih servisa osnovana još 2000. godine u Poljskoj, a od 2011 godine prisutna je i u Hrvatskoj. 

Svi ti servisi dio su međunarodnog lanca Quality Service koji obuhvaća više od 1.200 servisnih centara (ovlaštenih i neovisnih) u 11 zemalja Europe. U Hrvatskoj trenutno postoji 38 servisnih centara sastavljenih od ovlaštenih i neovisnih servisera sa licencom Q-Servica, a s obzirom na kvalitetu taj broj je u konstatnom porastu.

Ono što izdvaja Q-Service je činjenica da nude kompletnu uslugu za vozilo na jednom mjestu uz podršku

najkvalitetnijih i najsposobnijih servisnih partnera. Svi partneri se redovito školuju i osposobljavaju u suradnji sa proizvođačima rezervnih dijelova pa možete biti sigurni da mehaničar Q-Servisa zna što radi, a da bi pristupili mreži servisa potrebno je i zadovoljiti niz standarda koji jamče kvalitetu.

Q-Service usluga uključuje redovito servisiranje i popravak mehanike vozila bez obzira na marku vozila, kontrolu i dijagnostiku elektronike vozila, dijagnostiku ispušnih plinova, autoelektriku i popravak iste, kontrolu i podešavanje optike vozila, montažu i demontažu guma kao i dopunjavanje i popravak klimatizacije na vozilu te pripremu vozila za tehnički pregled, a kod pojedinih QS partnera moguć je popravak karoserije i lakiranje iste.  

Glavni razlog zbog kojeg možete biti sigurni u uslugu Q-Servica je svakako činjenica da se za popravak svih modela automobila koriste isključivo originalni dijelovi ili zamjenski sa jednakom kvalitetom koju jamči BER certifikat, a svi se računi izdaju sa garancijom na rad i ugrađene dijelove. 

Upravo taj BER certifikat omogućava Vam da popravljate Vaš automobil u Q-Servisu bez straha od gubitka garancije i iskoristite Vaše pravo na popravak „R2R“.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao