Kod bilo kojeg obroka bitno je da su sastojci dostupni i da je priprema brza i lagana. Ovaj recept ima sve te uvjete, a uz to je i ukusan. Čak i ako ne kuhate svaki dan, s ovim receptom nećete pogriješiti
Lifestyle
Komentari 0
Kod bilo kojeg obroka bitno je da su sastojci dostupni i da je priprema brza i lagana. Ovaj recept ima sve te uvjete, a uz to je i ukusan. Čak i ako ne kuhate svaki dan, s ovim receptom nećete pogriješiti
Sastojci.
POGLEDAJTE VIDEO - kako se kuhaju jaja:
Pokretanje videa...
01:11
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva. Posolite tikvice i stavite ih u cjediljku da se ocijedi suvišna tekućina. Pustite da odstoji 10 minuta, zatim ocijedite.
Pomiješajte tikvice s jajima, parmezanom i pola mozzarelle i pola cheddar sira. Utisnite u uljem podmazanu posuda za pečenje. Pecite 20 minuta.
U međuvremenu, u velikom loncu kuhajte govedinu i luk na srednje jakoj vatri dok meso više ne bude ružičasto, lomeći meso u mrvice. Odlijte tekućinu. Dodajte umak od rajčice.
Žlicom stavljate mljeveno meso preko smjese od tikvica. Pospite preostalim sirevima i dodajte nasjeckanu papriku. Pecite oko 20 minuta piše Taste of Home.
POGLEDAJTE PRIČU ČOVJEKA KOJI JE OBORIO GUINNESSOV REKORD:
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+