Reporteri

Komentari 2

Grupa TNT posjetila Hrvatsku: Tko je pobijedio, nije izgubio!

Grupa TNT posjetila Hrvatsku: Tko je pobijedio, nije izgubio!

U nagradnoj igri "Pošaljite nam vaše masku i osvojite vrijednu nagradu" 500 kuna zaradio je Broj 1 ili Njegova visost, jedan od junaka iz poznatog stripa Alan Ford

Svake godine sedam muškaraca iz Novigrada u Istri izrađuju si maske. Lani su bili Village People, a ove godine odlučili su se maskirati u grupu TNT. Svatko od njih napravio je svoju masku, a mi smo za našeg pobjednika u nagradnoj igri "Pošaljite nam vaše maske i osvojite vrijednu nagradu" izabrali Broja 1 ili Njegovu visost.

- To je moj tata. Sve je sam napravio. Kolica su prava. Na njih je stavio gume koji odgovaraju veličini kotača na kolicima, stavio daske i obojao ih. Brada je plahta na koju je zalijepljena vata. Kupio je periku bez kose i na nju zalijepio vodoinstalatersku vunu. Kapu je proširio kartonom i zašio je kako bi napravio polucilindar. Oči su od ping-pong loptica , a nos vještice. Napravio si je i štap, a na deku stavio zakrpe - rekao nam je Bojan Savatović (22).

Veselo društvo osvojilo je glavnu nagradu i na fašničkoj zabavi u Umagu, a Dobrivoja Savatovića (49), koji se maskirao u Broj 1, redakcija 24sata nagraditi će s 500 kuna.