Obavijesti

Reporteri

Komentari 25

Nakon pola sata borbe izvukao soma dugog 2 m i teškog 51 kg

Nakon pola sata borbe izvukao soma dugog 2 m i teškog 51 kg
2

Željko Brnjik (51) ulov života izvukao je na ribnjaku u Đurđenovcu u noći na subotu. Riba je bila toliko teška da su mu u njenom izvlačenju na obalu pomogle kolege

VIDEO

Na ribnjaku u Đurđenovcu, u subotu oko ponoći, Željko Brnjik (51) strpljivo je pecao. Zapištao mu je signalizator na štapu što je bio znak da je riba zagrizla mamac. Proradio je adrenalin, štap je odmah htio zgrabiti, ali je odlučio biti strpljiv. Pustio je da riba pola minute izvuče 40 metara najlona, a potom ju krenuo izvlačiti. Borba s ribom trajala je 30 minuta. Ulov nije mogao sam izvući na obalu pa su mu na kraju kukom pomogle kolege ribići.

- Ganjao sam ga sedam dana. Izludio me. Dva sata prije toga povukao mi je mamac, ali sam odmah skočio i promašio. Tako sam prošao 8, 9 puta pa sam ovaj put odlučio biti strpljiv. Presretan sam. To mi je najveći trofej u životu - pun je dojmova Željko.

Nakon što je ponosno pozirao s ulovom, soma su ogulili, od njega napravili šnicle i podijelili rodbini, prijateljima i susjedima.

- Već me vuče da ponovno krenem na pecanje - rekao nam je Željko u subotu poslijepodne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA IZ NEW YORKA

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'

Plus+ Delmonico's je prvi američki "fine dinning" restoran otvoren 1827. godine i prvi je dopuštao ženama okupljanje te uveo i tiskane jelovnike, a sadašnji je vlasnik hrvatski državljanin Dennis Turčinović
Lijepo ponašanje - 25 stvari koje se ne rade u finim restoranima
OVO SVI TREBAJU ZNATI

Lijepo ponašanje - 25 stvari koje se ne rade u finim restoranima

Bonton je kodeks ponašanja, skup (vrlo varijabilnih) pravila koja određuju kako se trebamo ponašati, barem teoretski, kako ne bismo svojim ponašanjem uvrijedili druge ljude