Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Naopako su postavili stanicu da bi školarce zaštitili od bure

Natkrivena autobusna postaja u Jadranovu postavljena je naopako, na suprotnu stranu od ceste. U Gradu Crikvenici objasnili su nam da su je svjesno tako postavili

anonimno
Foto: anonimno

Na ljetovanju smo u Jadranovu kraj Crikvenice. Vidjela sam autobusnu postaju koju su postavili u smjeru suprotnom od prometnice, pa mi nije jasno zašto su to učini, rekla nam je čitateljica koja je snimila spornu postaju. No, Veselko Mutavgjić, zamjenik gradonačelnika Crkvenice, kaže da su svjesno tako postavili stanicu.

- Postavili smo je u smjeru suprotnom od prometnice da bismo putnike za hladnijih dana zaštitili od kiše i udara bure, koji u tom dijelu znaju biti vrlo jaki. Postaja je otvorena prema jugu, a zaštitili smo putnike od sjeverne strane. Djeca su najčešći putnici a na toj postaji čekaju školski autobus. Promet nije toliko gust da djeca moraju trčati, a kako je postaja prozirna, mogu vidjeti da im autobus stiže - pojasnio je originalnu ideju zamjenik gradonačelnika Crikvenice. 

- Roditelji i putnici od ovakvoj zaštiti imaju samo riječi hvale.Nitko nam se nije žalio da smo učinili loše - rekao je Mutagjić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message