Obavijesti

Reporteri

Komentari 7

Navijači bodrili 'kockaste' na krovu, kravom i croissantima

Navijači bodrili 'kockaste' na krovu, kravom i croissantima
5

Naši su nam čitatelji pokazali kako su u četvrtak gledali utakmicu i navijali za Hrvatsku. Repku nisu bodrili samo ljudi, već i neke životinje i to uz specijalna jela

VIDEO

S prijateljicom sam sjedila u blagovaonici. Pogledala sam kroz prozor i vidjela nevjerojatan prizor. Dvije djevojke i tri mladića na krovu zgrade preko puta moje donijeli su televizor i gledali tekmu, rekla nam je čitateljica Nives koja je bila oduševljena prizorom. 

Društvo se dogovorilo za zajedničko gledanje tekme. Umjesto da su, kao većina navijača, pratili utakmicu u kafiću, oni su ipak odabrali krov zgrade u Osijeku.

- Sve stvari sami su donijeli gore. Vjerojatno su na krov došli nekim krovnim izlazom. Bili su pravi navijači. Veselili su se, pjevali, navijali i plesali - kaže Nives i dodaje kako je fešta potrajala dugo u noć. 

Naša vjerna čitateljica iz Slavonskog broda na originalan je način pokazala kako bodri naše reprezentativce. Za društvo koje se skupilo u njenom domu na gledanju utakmice napravila je 'kockaste' croissante.

- Zajedno smo gledali tekmu i ja sam za tu prigodu napravila croissante. Onda sam došla na ideju da na njima prehrambenom bojom nacrtam crvene i bijele kockice i tako su nastale kockaste poslastice. Naravno, trebalo mi je više vremena da ih ispečem i obojam - kroz smijeh nam je rekla Ružica koja kaže da je ekipa bila oduševljena. Dodaje kako će sada kockaste croissante peći svaki puta kad će igrati naši. 

U selu Srednje Mokrice pored Petrinje, naišli smo na još jednog vjernog navijača. Ovaj put, naime, to nije čovjek već - krava. 

- Imamo malu farmu krava i ovaca u selu. Suprug je uzeo jednu bijelu kravu i crvenim sprejom joj je nacrtao šahovnicu. Trebalo mu je nekih desetak minuta, ali kravica se uopće nije bunila - rekla nam je čitateljica. 

Kako kaže, boja će vjerojatno ostati dugo na kravi, dok ju ne ispere kiša. 

- Neka i životinje navijaju - u šali nam je rekla čitateljica.

Njen suprug dodaje da je bez obzira na kockastu kravicu, mlijeko i dalje bijele boje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana