Obavijesti

Reporteri

Komentari 30

Olujni vjetar srušio stablo na auto, vozač je lakše ozlijeđen

Olujni vjetar srušio stablo na auto, vozač je lakše ozlijeđen
66

Tmurni oblaci nadvili su se nad Hrvatsku u srijedu. Nevrijeme praćeno jakom tučom pogodilo je cijelu sjevernu Hrvatsku. U Karlovcu se srušilo stablo na auto u vožnji

VIDEO

Prolazio sam ulicom. Vidio sam da se stablo srušilo na bijeli Golf. Unutra je bio samo vozač koji se lakše ozljiedio, rekao nam je čitatelj koji je u srijedu oko 18. 45 satu u centru Karlovca fotografirao stablo koje se srušilo na automobil. 

Na Golf kojim je upravljao Dražen Rade (49) u srijedu srušilo se stablo kestena. Dražen je prošao tek s lakšom ozlijedom ruke. Još je u nevjerici kako je prošao s tek lakšom ozlijedom, dok je Golf potpuno uništen.

Karlovački vatrogasci dobili su dojavu oko 18.45 sati da se u centru Karlovca srušilo stablo na automobil. Odmah su izašli na intevenciju. Došli su sasjeći stablo koje se srušilo i pomoći vozaču automobila da izađe van. Također, policija je izašla na teren. Pojedinosti nesreće znat će se nakon obavljenog očevida.

Bila sam u kući. Vidjela sam da su se nad Siskom nadvili tmurni oblaci. Počeo je puhat vjetar. Tada je počela padati tuča. Padala je pet minuta, ali u tom vremenu uspjela je polupati automobile koji su bili na cesti, rekla nam je čitateljica 24sata koja je u srijedu oko 17.30 sati u Sisku fotografirala tuču.

Petnaestak minuta nakon 17 sati područje Siska i okolice zahvatilo je olujno nevrijeme praćeno jakim pljuskom i tučom veličine manjeg lješnjaka. Nevrijeme je potrajalo oko 15 minuta, a stradali su vrtovi u gradu i predgrađu. Automobili na parkiralištima također su pretrpjeli štetu, a Sisščani kazuju kakvog takvog nevremena praćenog ledom već dugo nije bilo.

- Nakon tuče veličine oraha, iz tamnih oblaka spustila se kiša. Kiša i dalje neumorno pada - dodaje čitateljica.

Olujno nevrijeme praćeno tučom i jakom kišom nije pogodilo samo Sisak. U Jablanovcu pokraj Zaprešića padala je tuča veličine lješnjaka, a u Podravskim Podgajcima cijeli dan pada kiša. U Vinkovcima poplavljeni su i neki podvožnjaci.

U blizini srednjoskolskog centra u Bjelovaru u predvecernjim satima uslijed udara groma srusio se elektrovodni stup.

Jedno stablo je i oštetitilo i parkirani auto na zgrebačkim Ravnicama. Nitko nije ozlijeđen. Nastala je materijalna šteta.

Daljnja prognoza vremena za unutrašnjost Hrvatske donosi promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ali i s povremenom kišom te pljuskovima i grmljavinom, koji ponegdje mogu biti izraženiji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana