Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
58 komentara

Pop Corn ulica u Kutini: Iz kamiona se rasuo sav kukuruz

Stranica tovarnog dijela kamiona je popustila, pa se oko 20 tona kukuruza jednostavno rasulo po cesti u središtu Kutine, u Ulici kralja Petra Krešimira IV.

Dragan Krnjić
Foto: Dragan Krnjić
58 komentara

Nadam se da će taj kukuruz ipak moći nekako iskoristiti i da šteta nije potpuna, rekao nam je Dragan Krnjić, jedan od čitatelja koji je snimio rasuti kukuruz u Kutini u utorak u 16 sati. Nitko nije ozlijeđen, a štetu će zbrajati vlasnik i prijevoznik tereta. 

-  Tako je naša Ulica kralja Petra Krešimira IV. postala Pop Corn Street - u šali je dodao Dragan. Kukuruz se rasuo po kolniku u dužini oko 200 metara, a sloj je bio debeo oko 4 centimetra

- Uspio sam proći po toj podlozi, a policija je odmah stigla. Upozoravala je vozače da uspore, barem ove kojima je bilo kasno da se vraćaju, kao što je i sa mnom bio slučaj. Onda su zatvorili prometnicu a komunalci su cestu očistili oko 17.30. To sam vidio kad sam išao na posao - kaže Dragan. U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj rekli su da nitko nije ozlijeđen te da je promet normaliziran čim se cesta očistila. Kamionu je popustila stranica tovarnog prostora. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message