Obavijesti

Restoran Club Waldinger - dobar izbor za brzi poslovni ručak

Restoran Club Waldinger - dobar izbor za brzi poslovni ručak
9

Restoran Club Waldinger uvršten je među 100 najboljih restorana regije Alpe Adria, dok je za 2013. godinu proglašen najboljim restoranom Slavonije i Podunavlja

Sve dulji radni dan, koji nerijetko traje od jutra do večeri, sve češće navodi mlade i sve one ostale koji žive ubrzanim tempom na prehranu prilagođenu njihovom ritmu.

Biranje mjesta gdje će se jesti ovisi i o tome koliko je restoran blizu radnome mjestu, o raznovrsnosti njegove ponudi, ali isto tako i o tome koliko restoran polaže u pripremu svojih jela, izbor namirnica i njihov način pripreme. 

Vremena je sve manje pa se dio poslova i poslovnih dogovora sve češće obavlja između zalogaja uz čašu vrhunskog vina.

Upravo tu potrebu i dinamiku prepoznao je Hotel Waldinger**** i njegov vlasnik Berislav Mlinarević i spojio prostor kultne Kavane Waldinger i Restorana Club Waldinger u jednu cjelinu i na taj način dobio savršeni spoj tradicionalnog i modernog. Na ovaj način Restoran Club Waldinger svojom pozicijom u samom gradskom središtu prihvatio je novi, moderni trend koji već neko vrijeme živi u urbanim sredinama i poslovnim zonama većih gradova i metropola.

Moderno uređen interijer s notom rustike, ugodna, domaćinska atmosfera i osoblje koje će vam, uz osmijeh dobrodošlice, predstaviti dnevnu ponudu novih modernih lakih i brzih zalogaja, garancija su ugodnog ugođaja koji će vaše poslovno pregovaranje odvesti u željenom smjeru. Ponuda je kombinacija tradicionalnih jela pripremljenih na moderan način prilagođen potrebama laganog poslovnog ručka ili produžetka uredskog sastanka. Poznato je da mnogi poslovi počinju i lakše se zaključuju u opuštenoj restoranskoj atmosferi nego u nekom uredu.

Restoran nije prevelik niti prebučan, nalazi se u samom središtu Osijeka, ima vlastiti parking, besplatan bežični internet i što je najzgodnije nalazi se u sklopu Hotela Waldinger**** gdje Vaš poslovni partner može odsjesti. 

Ponuda jela cjenovno je više nego prihvatljiva, ali ne treba ni u kojem slučaju zanemariti i bogatu ponudu vinske karte gdje većinu domaćih lokalnih vinara poput Kutjeva, Krauthakera, Josića, Lukačevića, Brzice možete dobiti u ponudi na čaše, ali vinska karta je bogata i brojnim ostalim vrhunskim imenima domaće vinske scene kao i stranim etiketama.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao