Obavijesti

S Acai bobicama do vitke linije i detoksikacije tijela

S Acai bobicama do vitke linije i detoksikacije tijela
1

Acai bobice, poznate kao "magične bobice iz Amazone", doprinose mršavljenju. Budući da su bogate vlaknima, reguliraju probavu i pomažu u detoksikaciji tijela.

Jeste li već čuli za acai bobice? To su crni plodovi acai palme, koji su posebno cijenjeni u Južnoj Americi. Tamo ih prvenstveno uživaju zbog prehrambene vrijednosti, budući da su bogat izvor vitamina i minerala, a također pomažu u regulaciji tjelesne težine i detoksikaciji tijela.

Acai bobice, također poznate kao "magične bobice iz Amazone", bogat su izvor kalija, bakra, magnezija, vitamina C, A, D i E, vlakana, omega-3-masnih kiselina, fitosterola, nezasićenih masti i još bi mogli nabrajati.

Poznate su po tome da kao snažan antioksidans pomažu u detoksikaciji tijela. Jedan su od najmoćnijih antioksidansa, deset puta jači od grožđa i dva puta jači od borovnica. Učinkovite  su u neutraliziranju slobodnih radikala i štite nas od raka. A ne samo to, antioksidansi također igraju važnu ulogu u kontroli tjelesne težine. Oni ubrzavaju razgradnju masti, a taj učinak povećavaju i vlakna, koja produžuju vrijeme, koje je potrebno da se u tankom crijevu probavi hrana. Stoga šećer u krvi raste polako i u malim količinama. Na taj smo način duže siti, naš je metabolizam ubrzan, a time lakše kontroliramo svoju težinu. Ako tome dodamo još redovito vježbanje te uravnoteženu ishranu, ovo je odličan recept za mršavljenje ili održavanje zdrave tjelesne težine.

Acai bobice također su vrlo popularne među sportašima. Bobice sadrže gotovo sve esencijalne aminokiseline, koje omogućavaju optimalno djelovanje mišića, povećavaju izdržljivost i snagu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odlična akcija 2+2 GRATIS samo za čitatelje 24sata.hr ovdje.

Ne samo, da će vas zdrava tjelesna težina štititi od moždanog udara i drugih kardiovaskularnih bolesti, nego će tome pridonijeti i omega 3-masne kiseline u bobicama i fotosteroli koji će voditi brigu o normalnim razinama kolesterola u krvi. Budući da se ove magične amazonske bobice u Sloveniji ne mogu dobiti u svježem obliku, mogu se uzimati kao dodatak prehrani.

Sensilab Acai Detoxan kapsule pomažu u mršavljenju na način da reguliraju probavu i čiste tijelo. One su snažan antioksidans i sadrže puno vlakana. Na taj smo način duže siti, naš je metabolizam ubrzan, a time lakše kontroliramo svoju težinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...