Obavijesti

Show

Komentari 0

13. Oscar revija: Među prvima pogledajte favorite za nagradu

13. Oscar revija: Među prvima pogledajte favorite za nagradu
2

Po već tradicionalni 13. put, u CineStaru se održava filmska revija kinohitova koji su primili ovogodišnju nominaciju za nagradu Oscar. Propustili ste? Pogledajte!

VIDEO

Glamur najpoznatijeg filmskog događaja na svijetu i zvjezdani tretman na crvenom tepihu svake godine nam približi Oscar revija. Naime, senzacionalno filmsko iskustvo i ove godine očekuje vas na 13. Oscar reviji, koja će se održati od 02. do 08. veljače u CineStar kinima diljem Hrvatske, gdje će biti prikazani najuspješniji filmovi nominirani  prestižnim Oscarom ove godine.

Posjetitelji koji će prisustvovati Oscar reviji među prvima će pogledati najuzbudljivija filmska ostvarenja, poput romantične komedije s elementima mjuzikla - 'La La Land' koji je osvojio rekordnih 14 nominacija za zlatni kipić, uključujući i one najvažnije - za najbolji film, najboljeg redatelja, najbolju glavnu glumicu, najboljeg glavnog glumca i najbolji scenarij. 'La la Land' je trijumfirao i na nedavno održanim nagradama Zlatni globus gdje je pobijedio u sedam kategorija. Gledatelji će moći vidjeti i biografsku dramu 'Jackie' u kojoj je briljantna Natalie Portman izvrsno utjelovila prvu damu Amerike, Jackie Kennedy. Potom se tu ističu 'Lion' redatelja Garth Davisa i 'Greben spašenih' Mela Gibsona kojemu je ovo prva nominacija nakon 'Hrabrog srca'.

CineStar Oscar revija već 13 godina svake godine okuplja veliki broj posjetitelja koji uživaju gledajući filmske favorite, cijenjenu glumačku postavu i neponovljive odjevne kombinacije. Stoga započnite najromantičniji mjesec u godini na najbolji mogući način, odjenite se u maniri najvećih filmskih diva, povedite svog partnera, prijateljice ili pak mamu i provedite nezaboravnu večer ispunjenu blještavilom i glamurom. MasterCard i CineStar su za sve posjetitelje pripremili i posebnu pogodnost: kupite li ulaznice za 2D projekcije filmova Oscar revije MasterCard ili Maestro karticama na blagajnama CineStara uz svaku kupljenu ulaznicu dobit ćete još jednu gratis.

Iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična je pozivnica da se uputite u vama najbliži CineStar te da odaberete svog ovogodišnjeg favorita na nadolazećim Oscarima. Sve informacije kao i kupnju ulaznica možete pogledati na web stranicama CineStara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode