Obavijesti

Show

Komentari 2

2CELLOS opravdali očekivanja

2CELLOS opravdali očekivanja
1

U trenu i s takvom lakoćom violončelistički duo oduševio Royal Albert Hall u Londonu

VIDEO

Sinoć je u Londonu u prestižnom Royal Albert Hallu, održan još jedan vrhunski spektakl u kojoj su glavnu ulogu odigrali dva domaća, a svjetska imena – Stjepan Hauser i Luka Šulić.

U samo nekoliko dana nakon najave koncerta, ulaznice su planule, a londonska publika je spremno dočekala violončelistički duo 2CELLOS.

Mjesto na kojem se održao koncert je kultna dvorana Royal Albert Hall, jedna od najpoznatijih britanskih glazbenih dvorana, ali ujedno i jedna od najljepših građevina Londona. Poznata je širom svijeta, a večer prije njihovog, koncert je tamo održao i Phil Collins. Royal Albert Hall je mjesto gdje su nastupila poznata imena poput Sinatre, Hendrixa, the Beatlesa, Oscara Petersona, grupe the Who, Led Zeppelina, Erica Claptona, Stinga i Adele.


Publika je bila očarana i ovacijama je pratila njihov energični nastup kao i skladbe s njihovog posljednjeg albuma „Score“ koji je u potpunosti posvećen filmskoj glazbi pa su tako izveli neke od najljepših pjesama ispričanih u filmovima kao što su "May It Be" iz "Gospodara prstenova", "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic , "Now We Are Free" iz "Gladijatora", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce" i "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja", a publika je ispratila dvojac poslije zadnjeg bisa. 2CELLOS ovim nastupom nisu samo ostvarili vlastite snove, već su fenomenalnim nastupom sinoć dokazali da su glazbenici svjetskog glasa.

U prepunoj Royal Albert Hall dvorani dodatnu atmosferu i emociju pojačao je i Royal Philharmonic Orchestra koji je pratio 2CELLOS i učinio je prošlu noć magičnom.


Veličanstvene fotografije su dokaz koliko je večer bila posebna, a Stjepan i Luka, itekako s razlogom mogu uživati na ovoj europskoj turneji jer osim rasprodanih koncerata u svim gradovima, osjećaju koliko ih je željna njihova publika.

I vi možete biti dio ove predivne glazbene priče i to već sljedeće godine kada planiraju održati dva koncerta u Hrvatskoj – 16. ožujka u splitskoj Spaladium Areni te 23. ožujka 2018. u zagrebačkoj Areni u sklopu svoje turneje pod nazivom „Score.“

Njihov vrhunski performans i hvaljena produkcija savršen su recept za nezaboravan provod! Osigurajte svoje ulaznice koje se nalaze u prodaji u sklopu sustava Eventim (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Ulaznice za Split kreću se po cijenama u rasponu od 150 do 590 kn, a za Zagreb od 190 do 750 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac