Obavijesti

Show

Komentari 6

50 Cent: Mnogi moji dobri prijatelji su iza rešetaka

50 Cent: Mnogi moji dobri prijatelji su iza rešetaka
7

Kao uvod u koncert, koji će 3. prosinca odraditi u zagrebačkom Domu sportova, reper 50 Cent ekskluzivno je razgovarao s našom novinarkom

VIDEO

24SATA: U garderobi je puno alkohola. No Vi pijete sok. Kako to?
- Alkohol u garderobi za moje je goste. Ne volim ga piti. Odrastao sam u Queensu, u getu, gdje svi piju, osim mene. Šampanjac pijem samo kod kuće na svojim zabavama. Obožavam tulume. Posljednji sam imao dva dana prije dodjele MTV nagrada. Bila je Britney 'bitch’, Paris Hilton i P. Diddy. Britney je cool. Puno pije i dobro se zabavlja. Na tom je tulumu bilo 1500 ljudi. Ali, ja u kući imam golemi noćni klub pa to nije bio problem. Od Mikea Tysona sam za tri milijuna dolara (16,5 mil. kuna) kupio vilu u New Yorku. Ima pet jaccuzzija, 18 soba, lift, sobe za biljar i kino.
24SATA: Žene Vas vole. Osjećate li se kao seks simbol?
- Ne, iako sam neprestano okružen ljepoticama pa sam stalno u iskušenju. Nisam zaljubljen i teško mi je imati vezu. Posebice s nekime tko nije slavan. Neprestano putujem i toliko je lijepih žena oko mene da ne mogu izabrati.
24SATA: Kakve žene volite?
- Volim ambiciozne žene. Majka mog sina Marquisea ne želi ništa raditi. Ambiciju ne možeš nekome dati, samo motivaciju. Ali, ja se brinem za sina. Od milja ga zovu 25 Cent. Plaćam alimentaciju, ali s njegovom majkom ne razgovaram. Mrzim kad netko sjedi doma i gleda televiziju ili samo trača.
24SATA: Dolazite iz siromašne obitelji. Kakvo je bilo vaše djetinjstvo?
Moju majku, koja je živjela od dilanja cracka, ubili su dok sam imao osam godina. Otac me napustio kao bebu. Odrastao sam s bakom u podrumskom stanu u getu u Queensu sve do mog prvog albuma. Ostao sam u kontaktu s prijateljima od tamo, ali ih je većina u zatvoru. Sada sam svjestan kako sam imao teško i siromašno djetinjstvo, ali me moja obitelj stavila u takvu situaciju. Često sam se igrao s autima i maštao da imam jedan takav. Kasnije sam ih gledao na cesti i želio sam imati lijepe automobile. Zato sada imam fetiš na automobile i skupe satove. Imam nekoliko skupih automobila, a nedavno sam kupio Pontiac. Uskoro ću dizajnirati novi street edition automobila Pontiac G6.
24SATA: Je li život u Queensu bio težak?
- Da netko shvati gdje sam živio, trebao bi provesti jedan dan u lokalnoj bolnici. Kroz vrata neprestano ulaze izbodeni i propucani ljudi. Kriminalci su tamo posvuda. Mene su upucali s devet metaka. Luđaci su pucali u mene. Nisu računali da ću preživjeti.
24SATA: Kako ste se oporavili?
- Bio sam trinaest dana u komi. Šest mjeseci sam se oporavljao u bolnici. Jedan je metak prošao kroz čeljust i zato mi fale zubi. U vilici imam protezu. Šest sam tjedana pio samo tekućinu. Obje su mi noge bile polomljene, kao i kuk. Ali sada se osjećam sigurnim. Nemam ni tjelohranitelja, a odnedavno ne nosim ni pancirku.
24SATA: Kako ste postigli uspjeh i bogatstvo? Tko Vam je najviše pomogao?
- Moj talent otkrio je Eminem, kojem sam zahvalan. Za njegovu izdavačku kuću izdao sam prvi album. Eminem trenutačno radi na novom albumu. Nedavno sam bio kod njega u Detroitu. On u kući ima zatvoreno košarkaško igralište, ali nikad me nije uspio pobijediti. Ali on će uvijek reći da me pobijedio.

DJ MU JE REKAO DA SU HRVATICE LIJEPE
Prvi je put za Hrvatsku čuo na borbi Cro Copa u Americi prije godinu dana. Nedavno se DJ 50 Centa Whoo Kid vratio iz Zagreba, gdje je nastupao. 50 Centu je rekao samo da su Hrvatice jako lijepe žene. U garderobi prije koncerta smo mu pokazali posljednji broj 24sata. Sa zanimanjem ga je prolistao. Najdulje se zadržao kod fotografija ljepotica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin