Obavijesti

Show

Komentari 9

50 nijansi smijeha: DeGeneres u krevetu s fatalnim Greyom

50 nijansi smijeha: DeGeneres u krevetu s fatalnim Greyom
1

Vidim da u filmu nisi dlakav, a sada imaš bradu, kakvo je stanje s dlakama kod tebe? Koliko si dlakav? Jesi li svugdje dlakav?, ispitivala je Ellen dok se Jamie vrpoljio

VIDEO

Jamie Dornan (34), koji se proslavio ulogom Christiana Greya u filmu 'Pedeset nijansi sive', gostovao je kod Ellen DeGeneres (59), a to iskustvo sigurno neće tako brzo zaboraviti.

DeGeneres je na početku intervjua ispitivala Jamieja o 'spravicama' iz crvene sobe u filmu točnije, koristi li ih i on sam. Dornan je pokušao objasniti da svi ljudi ponekad koriste 'neke spravice', ali ne na način kao gospodin Gray. Ipak, Ellen se ni tu nije zaustavila.

– Jesi li odnio neku od tih stvarčica kući? Možda je tvoja supruga rekla: O dragi ponesi ono iz crvene sobe  da se igramo? – provocirala je komičarka, a Dornan se zarumenio.

– Ne, nikako! Moja žena nije ništa tražila, nisam ništa donio kući – branio se glumac. Dok ga je Ellen ispitivala, u pozadini su na velikom ekranu prikazivane scene iz filma na kojima je glumac polugol.

– Vidim da u filmu nisi dlakav, a sada imaš bradu, kakvo je stanje s dlakama kod tebe? Koliko si dlakav? Jesi li svugdje dlakav? - ispitivala je Ellen dok se Jamie vrpoljio na stolici.

- Znaš li da si odgovoran za mnoge trudnoće ovih dana? - nastavila je u svom stilu.

Reuters/Pixsell

– Nisam znao za to, zaista? – odgovorio je zbunjeni Dornan.

– Vjerujem da ćeš snimiti još neki nastavak ovog filma, a ja sam iz tog razloga napisala jednu scenu, te bih voljela da mi pomogneš da je odigramo. Ako budu gledali scenaristi i režiseri, možda se i nađe u nekom nastavku - predložila je komičarka, a onda je uslijedio pravi show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin