Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

50 nijansi smijeha: DeGeneres u krevetu s fatalnim Greyom

Vidim da u filmu nisi dlakav, a sada imaš bradu, kakvo je stanje s dlakama kod tebe? Koliko si dlakav? Jesi li svugdje dlakav?, ispitivala je Ellen dok se Jamie vrpoljio

Foto: youtube screenshot
9 komentara

Jamie Dornan (34), koji se proslavio ulogom Christiana Greya u filmu 'Pedeset nijansi sive', gostovao je kod Ellen DeGeneres (59), a to iskustvo sigurno neće tako brzo zaboraviti.

DeGeneres je na početku intervjua ispitivala Jamieja o 'spravicama' iz crvene sobe u filmu točnije, koristi li ih i on sam. Dornan je pokušao objasniti da svi ljudi ponekad koriste 'neke spravice', ali ne na način kao gospodin Gray. Ipak, Ellen se ni tu nije zaustavila.

– Jesi li odnio neku od tih stvarčica kući? Možda je tvoja supruga rekla: O dragi ponesi ono iz crvene sobe  da se igramo? – provocirala je komičarka, a Dornan se zarumenio.

Foto: AFF/Press Association/PIXSELL

– Ne, nikako! Moja žena nije ništa tražila, nisam ništa donio kući – branio se glumac. Dok ga je Ellen ispitivala, u pozadini su na velikom ekranu prikazivane scene iz filma na kojima je glumac polugol.

– Vidim da u filmu nisi dlakav, a sada imaš bradu, kakvo je stanje s dlakama kod tebe? Koliko si dlakav? Jesi li svugdje dlakav? - ispitivala je Ellen dok se Jamie vrpoljio na stolici.

- Znaš li da si odgovoran za mnoge trudnoće ovih dana? - nastavila je u svom stilu.

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

– Nisam znao za to, zaista? – odgovorio je zbunjeni Dornan.

– Vjerujem da ćeš snimiti još neki nastavak ovog filma, a ja sam iz tog razloga napisala jednu scenu, te bih voljela da mi pomogneš da je odigramo. Ako budu gledali scenaristi i režiseri, možda se i nađe u nekom nastavku - predložila je komičarka, a onda je uslijedio pravi show.

Naši partneri pišu
Message