Show

Komentari 44

A gdje je Aleksandra? Madžar se na finalu družio s Jakovom

A gdje je Aleksandra? Madžar se na finalu družio s Jakovom

Tomislav i Aleksandra u početku su se 'skrivali', a u posljednje vrijeme na nekoliko događaja pojavili su se zajedno. No, ne i u finalu u kojem su snage odmjerili Hrvatska i Španjolska.

Polufinalnu utakmicu između Norveške i Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu u Stockholmu pratili su i dizajnerica Aleksandra Dojčinović (38) i savjetnik Kolinde Grabar KitarovićTomislav Madžar (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Dugo se 'šuškalo' kako među njima postoji nešto više od prijateljstva, a njihovi poznanici pričali su kako u ljubavi uživaju nešto više od godinu dana. 

U početku su se 'skrivali', a u posljednje vrijeme na nekoliko događaja pojavili su se zajedno. No, ne i u finalu u kojem su snage odmjerili Hrvatska i Španjolska. Madžar koji se 'proslavio' zahvaljujući ružičastom cekeru ovaj put utakmicu je pratio u društvu Jakova Kitarovića dok se još uvijek aktualna predsjednica Republike Hrvatske slikavala s brojnim obožavateljima. 

Kolege iz HDZ-a preklani su novinarima neslužbeno tvrdili da je Madžar ‘zauzet’, no i da njegovu navodnu odabranicu nitko nikada nije vidio. Tad su ga kolege iz stranke branili od tračeva da je markantni Hercegovac bacio oko na Bornu Kotromanić, bivšu suprugu Luke Rajića, koji je stekao milijunsko bogatstvo kao kralj mlijeka. 

- Privatni, odnosno obiteljski život, uvijek sam držao dalje od javnosti, tako će biti i ubuduće. Iako sve moje poslovne aktivnosti oduzimaju puno vremena, nastojim odvojiti vrijeme za obitelj i prijatelje te ga što kvalitetnije provesti s njima – rekao je lani u intervjuu za Express.

No i tada se već predsjedničin savjetnik veoma zbližio s Dojčinović. Na jednoj njezinoj reviji spasio je život posjetiteljici i ponosno je rekao kako mu je Aleksandra prijateljica, ali i, prema njegovu mišljenju, najbolja hrvatska modna dizajnerica. 

Tomislav Mađar, kojeg prati nadimak 'čuvar državnog cekera' na tribinama nije isfurao svoj prepoznatljivi modni dodatak, šareni ceker pa ga među navijačima mnogi nisu prepoznali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Najčitaniji članci