Obavijesti

Show

Komentari 60

A. Gotovac prijetio Simoni da će objaviti njen pornić

A. Gotovac  prijetio Simoni da će objaviti njen pornić
7

Manekenka kaže da joj je prijetio da će je uništiti te kako će objaviti njezine seksi snimke koje navodno posjeduje. Simke tvrdi da su to sve laži

VIDEO

Antu Gotovca (40) u srijedu ujutro priveli su u policiju na razgovor jer se noć prije sukobio sa suprugom Simonom (25). Nije bilo fizičkog nasrtaja. Kako nam je ispričala manekenkina majka Tamara Trpkov, Ante je u 18 sati u utorak navečer nenajavljen upao u otključani Simonin stan u Buzinu, gdje živi s kćeri Gabrijelom (3). U tom stanu, koji joj je ustupio otac Željko, Simona živi otkako se odlučila razvesti. Simona se spremala s Gabrijelom u cirkus, a onda je, kaže, uletio Ante i počeo je vrijeđati. Manekenka ističe kako joj je prijetio da će je uništiti i kako će objaviti njezine seksi snimke koje navodno posjeduje.
- To je laž jer se nikad nisam snimala, pogotovo ne s njim, a prijetnje da će me strpati u psihijatrijsku bolnicu Jankomir i da ću završiti kao gospođa Pukanić više nisam mogla slušati. Danima me maltretira putem mobitela, a sad mi još i upada u stan. Prijavila sam ga jer mi je svega dosta - kaže šokirana Simona, koju uskoro čeka i prvo ročište brakorazvodne parnice. Svađu je slušala i Gabrijela, koja se igrala, a to Simoni najteže pada.
- Ona osjeća da se nešto događa i da joj je majka nervozna. Više ne želim djetetu priuštiti tako nešto - ističe Simke. Manekenka će na nekoliko dana s Gabicom otić kod majke u Brežice jer joj, kaže, treba mira. Majka Tamara u potpunosti podržava kćerinu odluku jer je i njoj dosta nasilnoga kontroverznog zeta.
- Ante je psihički zlostavljač. Simona mu je sve dopustila, a on to opako iskorištava - kazala nam je Tamara, koja će doći po Simonu i Gabi u Zagreb. Ante Gotovac cijeli dan nije bio dostupan za komentar.




VOZI KROZ CRVENO I PIJE ANTIDEPRESIVE
Zagrebačkoga poduzetnika u srpnju su uhvatili kako autocestom Zagreb - Split juri 230 km/h. Pripadnici Kobri tada su mu u Mercedesu vrijednom 1,5 milijuna kuna, u kojem je bila i kćii Gabrijela, pronašli pištolj CZ kalibra 6,35 mm za koji nije imao dozvolu te antidepresive. Odbio je testiranje na droge pa je i zbog toga dobio prekršajnu prijavu. Dva puta je snimljen kako prolazi kroz crveno i razgovara na mobitel, a nagađalo se i da je u krizi s novcem jer ne plaća rače za struju niti rate za leasing.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu