Obavijesti

Show

Komentari 4

Aaron Carter uhićen, Nick mu nudi pomoć: 'Tu sam za tebe'

Aaron Carter uhićen, Nick mu nudi pomoć: 'Tu sam za tebe'
1

Mlađi brat člana nekad megapopularnog boy benda Backstreet Boys već godinama 'muki muči' s ovisnostima i problemamima sa zakonom. Brat Nick javio mu se preko društvenih mreža

VIDEO

Mom bratu: Volim te bez obzira na sve i ako osjetiš da ti je potrebna pomoć, ovdje sam za tebe i spreman sam ti pomoći da se oporaviš. S obitelji nije uvijek jednostavno, ali svi smo tu za tebe, napisao je Nick Carter (37), član boy benda Backstreet Boys.

Njegov mlađi brat Aaron (29) također je imao glazbenu karijeru kada je bio tinejdžer, a proslavio se obradom hita Beach Boysa 'Surfin' USA. No s vremenom, Aaron je postao ovisan o drogama i alkoholu te je nekoliko puta imao problema sa zakonom. Prije šest godina, išao je na 'skidanje' od ovisnosti o tabletama za smirenje. 

Prije nekoliko dana uhićen je jer je vozio pod utjecajem opijata, a policija je kod njega našla dvije vrste droge. Vidno 'omamljen' Aaron je bio sa svojom djevojkom Madison Parker te se, kaže policija, opirao uhićenju. 

Aaronov odvjetnik kaže da je policija s njim postupala nasilno te mu uskratila pravo na odvjetnika. Mlađi Carter pušten je iz pritvora uz jamčevinu, dok je njegova djevojka ostala iza rešetaka. Bivša teen zvijezda tvrdi da nije bio pod utjecajem ničega kada je uhićen te je najavio da će se 'istina uskoro saznati'. 

- Aaron ima liječničku potvrdu za korištenje medicinske marihuane zbog dugogodišnje anksioznosti - dodao je odvjetnik.

Nakon što mu je Nick ponudio pomoć preko  Twittera, Aaron ga je optužio da to radi samo zbog svoje samopromocije. 

- Da se moj vlastiti brat zaista brine za mene, zvao bi me i razgovarao bi sa mnom, umjesto da to radi ovako javno. Uopće nije 'cool' da me koristi za svoju samopromociju i ponižava me kada sam već na dnu. Volim svoju obitelj bez obzira na sve - odgovorio je Aaron Nicku medijskim priopćenjem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...