Obavijesti

Show

Komentari 8

Adam pokazao kako je izgledao prije 8 godina: Sad se 'isklesao'

Adam pokazao kako je izgledao prije 8 godina: Sad se 'isklesao'
5

Nakon stečene popularnosti Kromer je sebe počeo reklamirati kao fitness trenera. Osim s vježbama, svoje pratitelje na društvenim mrežama upoznaje i sa zdravom prehranom

VIDEO

Adam Kromer (33) iz Baranje posvetio se obiteljskom životu s Gordanom Marelli (38) koju je upoznao u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Uselili su se zajedno u Šestinama i nestrpljivo čekaju dolazak sinčića u njihovu obitelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Adam i Goga proslavili useljenje'

Pokretanje videa...

Goga i Adam dovršili uređenje stana, sada se pripremaju za dolazak bebe 01:12

Osim što se uvelike spremaju za dolazak prinove, nisu zaboravili niti na svoje dnevne rutine. Adam i dalje redovito vježba i brine o svome zdravlju i izgledu. Često ga se može vidjeti na zagrebačkom Jarunu kako održava formu.

Na društvenim se mrežama ponekad hvali isklesanim torzom, a sada je objavio fotografiju od prije osam godine. Pokazao je svoju transformaciju kakvu je postigao redovitim vježbanjem. Prije je bio mršaviji, a mišići su mu se tek počeli nazirati. Uz tu je fotografiju dodao onu na kojoj je pokazao kako izgleda danas. 

U opis fotografije napisao je kako je prije osam godina imao 83 kilograma, a kako danas ima 10 više. Dodao je i kako su 'godine samo broj'. Njegovi pratitelji su ga pohvalili u komentarima.

- Dobra forma, sve se može kad se hoće. Normalno je da muškarac u tim godinama bude bolji - pisali su mu.

Nakon stečene popularnosti Adam je sebe počeo reklamirati kao fitness trenera. Osim s vježbama, svoje pratitelje na društvenim mrežama upoznaje i sa zdravom prehranom. Nerijetko objavljuje fotografije svojeg doručka. Najčešće su to zobene pahuljice i voće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...