Show

Komentari 1

Adam Sandler 'hakla' u bijelim hlačama i ružičastoj polo majici, Twitteraši: 'Ne možeš u tome...'

Adam Sandler 'hakla' u bijelim hlačama i ružičastoj polo majici, Twitteraši: 'Ne možeš u tome...'

Premda su imali zamjerke i na igru, korisnici Twittera uglavnom su bili oduševljeni glumčevom jednostavnošću. Video je u samo jednom danu pogledalo je preko 50 tisuća ljudi

Snimka Adama Sandlera (54) s košarkaškog terena na Long Islandu postala je hit na Twitteru zbog glumčeve neobične odjevne kombinacije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- 'Neobičan izbor majice', 'Mislim da je Sandler rođen u tim prevelikim hlačama',  Samo Adam Sandler može igrati košarku u ružičastoj Ralph Lauren polo majici' - pisali su u komentarima Twitteraši.

Premda su imali zamjerke i na igru, Twitteraši su uglavnom bili oduševljeni Sandlerovom jednostavnošću. Video na Twitteru u samo jednom danu pogledalo je preko 50 tisuća ljudi

Inače, Sandler nerijetko igra košarku s prijateljima, a na internetu postoje brojni videozapisi fanova.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tijekom snimanja Netflixovog hita Uncut Gems, u kojem je glumio i Kevin Garnett (44), Sandler nije propustio zaigrati košarku s košarkaškom zvijezdom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imali smo koš na setu - rekao je Garnett kad se sa Sandlerom pojavio u showu kod Jimmyja Kimmela krajem 2019. godine i dodao: - Haklali smo nakon dugih snimanja ili u pauzama.

Sandler se našalio kako mu je bio san da se jednog dana pojavi na igralištu i netko ga izazove, a on u pomoć pozove prijatelja Kevina.

Inače, Sandler je toliki obožavatelj košarke, da ju je ponekad igrao i sa psom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci