Obavijesti

Show

Komentari 99

Adamova sestra je 'izrešetala' Nikolinu: Nije ona za mog brata

Adamova sestra je 'izrešetala' Nikolinu: Nije ona za mog brata
9

Druženje u Baranji je prošlo u napetom tonu, a nije nimalo pomoglo to što je Nikolina rekla kako je na dan vjenčanja očekivala princa na bijelom konju. Obitelj je Nikolinu 'rešetala' pitanjima

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ines Petrić: 'Adam i Nikolina ne pašu, to je katastrofa od para'

U showu 'Brak na prvu' došlo je vrijeme da parovi upoznaju obitelji svog partnera. Dok su neki oklijevali, poput Lidije Stević (38) koja je rekla Alenu Topiću (43) da ne želi da upozna njezinu obitelj, Adam Kromer (33) je Nikolinu Tutić (31) odveo kod svojih u Baranju. Družila se s njegovom sestrom Lili i sestričnama.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:03

Druženje je prošlo u napetom tonu, a nije nimalo pomoglo to što je Nikolina rekla kako je na dan vjenčanja očekivala princa na bijelom konju. Obitelj je Nikolinu 'rešetala' pitanjima, a čini se da Adamova sestra Lili nije oduševljena djevojkom s kojom su ga eksperti spojili. 

- Ona definitivno nije žena za Adama - rekla je sestra. Naglasila je kako osoba koja se prijavi u ovakav tip showa, mora malo ozbiljnije pristupiti eksperimentu. 

- Mogu zamisliti da Adam napravi tako nešto poput 'Braka na prvu'. Tih je i povučen i nikad ne znaš s njim - rekla je sestra nakon što joj je brat rekao što smjera. Kada je saznala da se ženi, našalila se kako mora popiti koju čašicu. 

Na vjenčanju Lili je rekla kako je Nikolina lijepa, mlada žena. 

- Samo se nadam da ima iskrene, najiskrenije namjere - rekla je tada.

Nikolinu, pak, njezina sestra blizanka Kristina podržava u svemu što radi.

- Najvažnije mi je da je moja obitelj uz mene i podržava me. Oni shvaćaju da je to samo show i da se razlikuje od mog privatnog života - rekla nam je nedavno Nikolina. 

Nikolina se u posljednje vrijeme više opustila i otvorila Adamu. 

- Napokon sam mu se prepustila jer zna što radi. Drago mi je što je bio strpljiv jer idemo u boljem smjeru. Iako su osjećaji isti, komunikacija je bolja i to je korak naprijed - rekla je nedavno Nikolina. I Adam je primijetio da među njima više nema barijere i da je Nikolina shvatila da može imati povjerenja u njega. 

U razgovoru s ekspertima Nikolina je i zaplakala pa rekla kako joj se teško otvoriti i boji se da bi mogla ostati povrijeđena. Adam joj je pružio još jednu priliku i rekao kako će joj dati vremena i da će biti tu za nju.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ines Petrić: 'Adam i Nikolina ne pašu, to je katastrofa od para'
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin