Obavijesti

Show

Komentari 1

Adele kupuje Stalloneovu vilu, a dobila je 'popust' od 50 posto

Adele kupuje Stalloneovu vilu, a dobila je 'popust' od 50 posto

Britanska pop diva Adele u lovu je na vilu u Kaliforniji, a za oko joj je zapela nekretnina Sylvestera Stallonea. Snagator ju već neko vrijeme prodaje, a dao bi je navodno i upola cijene koju je u startu naumio dobiti

VIDEO

Vrijednost luksuzne vile na Beverly Hillsu koju holivudska zvijezda Sylvester Stallone (75) prodaje prošle su godine procijenili na 110 milijuna dolara, no kada je Sly nije uspio prodati, cijena je drastično pala, saznaje The Sun.

Dizajnirao ju je arhitekt Edward Granzbach, a izgrađena je 1994. godine. Kuća ima više od 1700 kvadratnih metara i smještena je u ekskluzivnom i zatvorenom dijelu Sjevernog Beverly parka. Glavna kuća ima šest spavaćih soba i devet kupaonica, a glavna spavaća soba uključuje vlastitu saunu i ured s terasom. U kući se nalaze i teretana, kućno kino, pušačka soba sa sustavom filtriranja zraka te golf teren.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

Okućnica se sastoji od velike terase, bazena i klimatizirane garaže za osam automobila s umjetničkim studijom. Na glavnu kuću nadovezuje se gostinjska kuća s dvije spavaće sobe, tri kupaonice i vlastitom kuhinjom. Kuća je na istom području gdje su nekada živjeli ugostiteljica Lisa Vanderpump i britanski pjevač Rod Stewart, a ova zatvorena zajednica dom je Denzelu Washingtonu i Eddieju Murphyju.

Stallone je nekretninu kupio još 90-ih, a prošle je godine naveo da ju prodaje za 110 milijuna dolara, ali nije dobivao ponude potencijalnih kupaca. Nakon toga cijenu je snizio na 85 milijuna, a zatim 80 milijuna.

Agentica za nekretnine Jade Mills rekla je People u svibnju:

- Mnoge od ovih kuća u Beverly Parku su velike, lijepe kuće, ali nemaju pogled. Ovo je izuzetan dom sa zemljištem i ima pogled.

Razgovarajući o kućnoj teretani, Jade je rekla:

- Kako biste očekivali da Rockyjeva teretana izgleda? To je doista Rockyjeva teretana, iako sam sigurna da je koristi cijela obitelj.

Biste li mogli živjeti unutra? Sasvim crna gotička kuća hit je na internetu, ali nema ponuda
Biste li mogli živjeti unutra? Sasvim crna gotička kuća hit je na internetu, ali nema ponuda

Adele je inače nedavno napravila veliki povratak s pjesmom 'Easy on me' koju je posvetila teškom razvodu braka. Već je ranije napomenula da je cijeli album '30' posvećen razvodu od Simona Koneckog. Adele je ponovno otvorila srce i otkrila da joj je pisati i pjevati o razlazu sa Simonom, za kojeg se udala 2018., bilo teže nego što je zamišljala. U razgovoru sa Zoe Ball na BBC Radiju 2, pjevačica, koja sa Simonom ima šestogodišnjeg sina Angela, rekla je:

- Bio je to prokleto težak posao. Pjevala sam stvari za koje nisam ni shvaćala da osjećam ili razmišljam.

'The Sunday Time Rich List' 2021. je objavio da pjevačica 'teška' oko 130 milijuna funti te da bi njezin novi album mogao dodati još 'skromnih' još puno milijuna u njezin novčanik. Britanska pop diva Adele u lovu je na vilu u Kaliforniji, a za oko joj je zapela nekretnina Sylvestera Stallonea. Kako je on već neko vrijeme prodaje, dao bi je navodno i upola cijene koju je u startu naumio dobiti, odnosno za 55 milijuna dolara.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin