Show

Komentari 5

Adele odjenula haljinu od prije četiri godine: Danas visi na njoj

Adele odjenula haljinu od prije četiri godine: Danas visi na njoj

Pjevačicu karantena ne sprječava da i dalje vodi brigu o kilogramima. U posljednjih nekoliko mjeseci svoje obožavatelje i javnost iznenadila je drastičnom transformacijom uslijed koje je izgubila 45 kilograma

Britanska pjevačica Adele (32) svoje je obožavatelje iznenadila nevjerojatnom transformacijom nakon što je smršavjela više od 40 kilograma. Prisjetila se kako je izgledala prije nekoliko godina pa je odjenula Chloe haljinu koju je nosila prije četiri godine, u doba kada je vodila borbu s kilogramima. 

GBR, Glastonbury Festival

POGLEDAJTE VIDEO: Adele je osvojila Grammy

Na ekranu televizije pustila je snimku s glazbenog festivala Glastonbury gdje ju je prvi puta odjenula. Haljina joj danas sasvim drugačije pristaje, a zbog velikog gubitka kilograma sada na njoj pomalo i visi. 

Fotografije su prikupile više od četiri milijuna lajkova, a njezini obožavatelji ovoga su joj puta poručili kako bi htjeli čuti njezine nove pjesme. Nagađaju kako će Adele uskoro izbaciti novi album. Zamolili su je da im kaže kada će ga objaviti, a ona je odgovorila:

-  Korona još uvijek nije gotova, a ja sam u karanteni. Nosite masku i budite strpljivi. 

A karantena ju ne sprječava da i dalje vodi brigu o kilogramima. U posljednjih nekoliko mjeseci svoje obožavatelje i javnost iznenadila je drastičnom transformacijom uslijed koje je izgubila 45 kilograma.

Ona je jedna od onih zvijezda čija su se glamurozna izdanja uvijek poprilično razlikovala od onih opuštenih, u kojima je znala biti 'uhvaćena' bez teške šminke na licu.

Pjevačicu s početka karijere pamtimo kao brinetu s viškom kilograma, pomalo upitnog modnog stila, no s godinama je postala sve profinjenija.