Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Adriana stigla Duji u zagrljaj: Ima kockaste čarape za sreću

Nakon što se pohvalila slikama iz centra Moskve, Adriana je pozirala u zagrljaju svog dečka Duje te je istaknula da joj je on 'sve na svijetu'. Par se skupa smjestio na vreću za sjedenje u obliku nogometne lopte...

Foto: Instagram
24 komentara

Ola, Moskva, pozdravila je rusku prijestolnicu Adriana Đurđević (26), djevojka reprezentativca Duje Ćalete-Cara (21). Diplomirana pravnica potegnula je iz Dubrovnika do Rusije kako bi bodrila dragog u polufinalnoj utakmici protiv Engleske. Adriana je stigla u Moskvu s prijateljicama Andreom i Marijanom, a vesela trojka nije skidala osmijeh s lica. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

- U Moskvu, u Moskvu, u Moskvu - komentirala je Dujina djevojka. Adriana je obukla kombinaciju prigodnu za navijanje te je na sebi imala bijelu suknju, sako i majicu koje je uskladila vrpcom na kockice oko struka te dokoljenkama na kockice. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Zemlja iz snova - napisala je pravnica pozirajući na Crvenom trgu, najpoznatijem moskovskom gradskom trgu dok se iza nje nazirao Hram Vasilija Blaženog. Riječ je o katedrali koja se ubraja među najljepše građevine svijeta i car Ivan Grozni ju je dao sagraditi nakon ratne pobjede.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Nakon što se pohvalila slikama iz centra Moskve, Adriana je pozirala u zagrljaju svog dečka Duje te je istaknula da joj je on 'sve na svijetu'. Par se skupa smjestio na vreću za sjedenje u obliku nogometne lopte, a dolaskom djevojke se pohvalio i reprezentativac. 

Foto: Valentina Boltis

- Iskazivanje ljubavi - napisao je Duje uz video na kojem zeza Adrianu gurkajući nogom vreću na kojoj sjedi. Adriani je to bilo simpatično i 'umirala je od smijeha'. Nogometaš i pravnica su u vezi od prošlog ljeta, a često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

Naši partneri pišu
Message