Obavijesti

Show

Komentari 24

Adriana stigla Duji u zagrljaj: Ima kockaste čarape za sreću

Adriana stigla Duji u zagrljaj: Ima kockaste čarape za sreću
10

Nakon što se pohvalila slikama iz centra Moskve, Adriana je pozirala u zagrljaju svog dečka Duje te je istaknula da joj je on 'sve na svijetu'. Par se skupa smjestio na vreću za sjedenje u obliku nogometne lopte...

VIDEO

Ola, Moskva, pozdravila je rusku prijestolnicu Adriana Đurđević (26), djevojka reprezentativca Duje Ćalete-Cara (21). Diplomirana pravnica potegnula je iz Dubrovnika do Rusije kako bi bodrila dragog u polufinalnoj utakmici protiv Engleske. Adriana je stigla u Moskvu s prijateljicama Andreom i Marijanom, a vesela trojka nije skidala osmijeh s lica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

- U Moskvu, u Moskvu, u Moskvu - komentirala je Dujina djevojka. Adriana je obukla kombinaciju prigodnu za navijanje te je na sebi imala bijelu suknju, sako i majicu koje je uskladila vrpcom na kockice oko struka te dokoljenkama na kockice. 

- Zemlja iz snova - napisala je pravnica pozirajući na Crvenom trgu, najpoznatijem moskovskom gradskom trgu dok se iza nje nazirao Hram Vasilija Blaženog. Riječ je o katedrali koja se ubraja među najljepše građevine svijeta i car Ivan Grozni ju je dao sagraditi nakon ratne pobjede.

Nakon što se pohvalila slikama iz centra Moskve, Adriana je pozirala u zagrljaju svog dečka Duje te je istaknula da joj je on 'sve na svijetu'. Par se skupa smjestio na vreću za sjedenje u obliku nogometne lopte, a dolaskom djevojke se pohvalio i reprezentativac. 

- Iskazivanje ljubavi - napisao je Duje uz video na kojem zeza Adrianu gurkajući nogom vreću na kojoj sjedi. Adriani je to bilo simpatično i 'umirala je od smijeha'. Nogometaš i pravnica su u vezi od prošlog ljeta, a često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin