Show

Komentari 24

Affleck o divovskoj tetovaži: 'Lagao sam svima da je lažna'

Affleck o divovskoj tetovaži: 'Lagao sam svima da je lažna'

Meni ima smisla. Sviđa mi se. To nije nekako što sam mogao zadržati u privatnosti. Volim svoju tetovažu i sretan sam s njom, rekao je Ben Affleck u intervjuu s komičarkom Ellen DeGeneres

Unatoč tome što je prethodno lagao o velikoj tetovaži u obliku feniksa koju je istetovirao na leđima, rekavši kako je ona napravljena isključivo za filmsku ulogu, glumac Ben Affleck (46) u showu komičarke Ellen DeGeneres (61) sve je priznao. 

- Tetovaža na leđima privukla je mnogo pozornosti. Toliko je velika da izlazi iz tvoje stražnjice - našalila se Ellen, na što joj je glumac odgovorio kako voli svoju tetovažu. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ben Affleck shows off some colorful tattoos while filming "Triple Frontier"

- Meni ima smisla. Sviđa mi se. To nije nekako što sam mogao zadržati u privatnosti. Volim svoju tetovažu i sretan sam s njom - odgovorio joj je Affleck. Tetovažu su mediji prvi puta 'uhvatili' na ljeto 2015., a u prosincu iste godine otkrivena je u cijelosti. Međutim, Ben je cijelo vrijeme govorio kako tetovaža nije stvarna, već varka za snimanje filma. 

- Ja zapravo imam brojne tetovaže, ali pokušavam ih imati na mjestima koja nije potrebno mnogo prekrivati - rekao je jednom prilikom glumac. Ipak, ispostavilo se kako je tetovaža prava, a komentirala ju je i bivša supruga Jennifer Garner (45). 

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

- Znate što bi mu rekli u mojem rodnom gradu? 'Ah, jadničak'. Feniks koji se uzdiže iz pepela, jesam li ja pepeo u toj priči? Odbijam to biti - rekla je Jennifer prije dvije godine. 

Tetovažu je 'oblatila' i pjevačica Jennifer Lopez (48), s kojom je do 2004. Affleck bio zaručen. 

- Grozna je, što to, pobogu, radiš? Sve njegove tetovaže su prešarene, a ne bi trebale biti. Tetovaže bi trebale biti kul - rekla je glazbenica u intervjuu s Andyjem Cohenom. 

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji