Show

Komentari 50

'Ako ja budem 'Savršena', neka se prijavi, pa da ga vidimo...'

'Ako ja budem 'Savršena', neka se prijavi, pa da ga vidimo...'

Sad već bivši Gospodin Savršeni, Mijo Matić (28) gostujući u podcastu Inkubator izjavio je kako mu se Kristina Mandarina ne sviđa te da je Nives Celzijus njegov tip žene. Za komentar smo zamolili svestranu Nives...

Kristina Mandarina nije moj tip, ali Nives Celzijus (37) mi je dobra, a i Severina (47) mi se sviđa, rekao je gostujući u podcastu Inkubator sad već bivši Gospodin Savršeni Mijo Matić (28). Iako je u finalu odabrao slovensku pjevačicu Nušu Rojs (28), ubrzo nakon toga 'napucao' ju je. Kako nam je ispričala Nuša, Mijo joj se u jednom trenutku samo prestao javljati, a on se onda pravdao kako je nije htio zavlačiti. Sad, kad je show završio, Mijo je odlučio pustiti svoje 'pipke' na našu estradu. Ali neuspješno. 

- Kad i ako jednog dana ja budem Gospodična Savršena i onda budem odlučivala o takvima kao što je on, neka se mladi gospodin slobodno prijavi, pa da vidimo dokle će dogurati - rekla nam je kroz smijeh svestrana Nives.

Spisateljica, pjevačica i glumica nedvano nam je u velikom intervjuu ispričala sve o svojem vremenu kao jedne od najpopularnijih WAG-sica na svijetu. Zbog nje su prinčevi kršili protokol, Nijemci su je zatrpavali pismima, a navijače mijenjali klubove.

- To je bilo ludo u početku. Ja objavim neku sprdnju, kažem da mi ne treba make-up jer imam bujno poprsje, i pola sata kasnije, eto me na Sunu. U Velikoj Britaniji su me čitatelji odabrali i kao najzgodniju djevojku prvenstva kraj Irine, Shakire... rekla nam je nedvano Nives.

Osim o Nives, Mijo je u Inkubatoru rekao kako više u reality ne želi, a pogotovo u ljubavni. Tko zna, možda bi se zbog Nives kao Gospodične Savršene predomislio... To jest, vjerojatno bi bio među prvima u dugome redu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

 

Najčitaniji članci