Obavijesti

Show

Komentari 29

Ako odeš po orahnjaču, ja ću se skinuti do pasa i trčati do bana

Ako odeš po orahnjaču, ja ću se skinuti do pasa i trčati do bana
1

ŽIRI U TOP FORMI Dok će Sanja i Željko te Martin i Kristijan svojim jelima pokušati očarati žiri, Špiček će svojim dosjetkama i provokacijama pokušati očarati Pažanina

VIDEO

S obzirom na to da je večeras kuhinja showa “Tri, dva, jedna-Kuhaj!” rezervirana za sukob titana, članovi žirija će imati dovoljno vremena da se, osim kandidatima, pozabave jedni drugima. I dok će Sanja i Željko te Martin i Kristijan svojim jelima pokušati očarati žiri, Špiček će svojim dosjetkama i provokacijama pokušati očarati Pažanina. Ili ga izbaciti iz takta, ovisi o kutu gledanja. 

Pažanin je sam kriv jer je isprovocirao Špičeka izjavom da njegova majka radi najbolju orahnjaču.

- Nemoj da ju sad naručim iz Splita za sljedeću emisiju - samouvjereno je rekao Pažanin. 

- Teške su to riječi - upozorila ga je Željka, no ovaj se nije dao smesti, a priliku da ga bocne je odmah iskoristio Špiček. 

 Pazi to si na televiziji rekao! Nema šanse da ju doneseš, da ju mama ispeče i pošalje iz Splita. Niti najmanje se ne bojim tebe ni orahnjače, mislim da ništa od toga. Ja se skinem do pasa gol i trčim do bana Jelačića odavde ako ta orahnjača dođe - obećao je Špiček. 

- Mislim da me Špiček krivo procijenio, ne shvaća koliko mi je lako otići za Split. A sad tek imam dodatni razlog. Majka je već u niskom startu - dodao je Pažanin kojeg je Špiček nastavio zezati, ovoga puta u dosluhu sa Sanjom. 

Osim što će biti upletena u Špičekove sitne provokacije, Sanja će sa svojim kulinarskim partnerom Željkom u 'sukobu titana' večeras braniti boje tima Grad. Tim Selo predstavljaju martin i Kristijan, a parovi će imati 75 minuta za pripremu toplog predjela, glavnog jela i deserta. Hoće li Istrijani opet odnijeti pobjedu ili će ovoga puta ona pripasti Sanji i Željku, doznajte u 21:30 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin