Obavijesti

Show

Komentari 22

Aktivistica oplela po Meghan: 'Lažljivica i narcisoidna žena'

Aktivistica oplela po Meghan: 'Lažljivica i narcisoidna žena'
2

Rekla je da ne čita novine i ne provjerava društvene mreže. To nije istina jer je tada isto kazala kako je bila suicidna zbog laži o njoj koje su kružile medijima, ispričala je u emisiji

Ako vjerujete da je Meghan Markle žrtva, idiot ste… Kritike medija zbog haljina koje su nosile djeveruše ne mogu vas natjerati da razmišljate o tome da ubijete sebe i svoje nerođeno dijete, osim ako ste: a) nestabilni, b) lažljivac, c) oboje, napisala je na Twitteru Candace Owens (31), aktivistica i politička komentatorica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Meghan i Harry 01:24

Osim na društvenoj mreži, obrušila se na Meghan Markle (39) tijekom intervjua sa Seanom Hannityjem (59) u njegovom showu. Nazvala ju je 'lažljivicom' i 'narcisoidnom osobom', piše Daily Mail.

Candace smatra kako je vojvotkinja od Sussexa bila nedosljedna u svojim izjavama u intervjuu koji je dala Oprah Winfrey (67).

- Rekla je da ne čita novine i ne provjerava društvene mreže. To nije istina jer je tada isto kazala kako je bila suicidna zbog laži o njoj koje su kružile medijima - poručila je.

Meghan prigovorila ITV-u zbog izjava voditelja Piersa Morgana
Meghan prigovorila ITV-u zbog izjava voditelja Piersa Morgana

Osim toga, Owens tvrdi da je neistinita Meghanina insinuacija da njezinom sinu Archieju (1) nije ponuđena titula princa zbog boje kože.

- Ako ste vidjeli Archiejevu fotografiju i vjerujete da je pretrpio rasizam, smatrajte me nigerijskom princezom i dajte mi svoju kreditnu karticu - istaknula je i dodala kako mališan ima svijetlu boju kože.