Show

Komentari 24

Albina ispričala najgore tračeve koje je čula o sebi: 'S dečkom sam zato što je nogometaš'

Albina ispričala najgore tračeve koje je čula o sebi: 'S dečkom sam zato što je nogometaš'

Albina je na svom instagram profilu objavila fotku ploče s najgorim tračevima koje je čula o sebi, a ima jako zamiljivih poput jednog da se druži s kamatarima, ili da je njezin otac potplatio HRT

Pjevačica Albina Grčić (22) u nizu fotografija na Instagramu otkrila je i ploču na kojoj je zapisala lude tračeve koje je čula o sebi. Zapisala ih je šarenim bojama i pričvrstila na oglasnu ploču. 

- Skrolaj desno i saznaj koji su to najveći tračevi koje sam čula o sebi! A koji su vaši? Pišite mi u komentarima da se zajedno smijemo! - napisala je uz objavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Albina je odabrala najdraže tračeve, jer kako kaže, toliko ih je da bi mogla napisati knjigu.

- Albina je s dečkom zato što je nogometaš; Albina se preziva Musić; Albina se obojila u smeđe da je ne uspoređuju s pjevačicama Magazina; Albinin tata je potplatio HRT i pobjedu na Dori; Albina se druži s kamatarima - tračevi su koje je pjevačica odabrala.

Njezinim pratiteljima svidjeli su se tračevi, pa su ju pitali što je još o sebi čula:

-  Mogla bih knjigu napisati! - odgovorila je Albina.

- Sviđa mi se što se ne obazireš na svakakve tračeve i sa 22 godine toliko stabilna da imaš svoj JA i nadasve svoj PONOS - pohvalila ju je jedna od pratiteljica, a Albina joj je zahvalila od srca.

 

Najčitaniji članci