Show

Komentari 2

Albina otkrila: 'Strah me da ću se zaraziti koronom i da neću moći nastupati na Eurosongu...'

Albina otkrila: 'Strah me da ću se zaraziti koronom i da neću moći nastupati na Eurosongu...'

Pjevačica je rekla kako misli da su pokrili svaki djelić nastupa i da su pokrili sve moguće situacije koje bi ih mogle u Rotterdamu dočekati. Ipak, moraju se čuvati zaraze

Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu Albina Grčić (22) otkrila je detalje o svom nastupu na Eurosongu u Rotterdamu, a priznala je i zbog čega u delegaciji najviše strahuju. 

Mlada pjevačica, koja će nas predstavljati s pjesmom "Tick-Tock", dala je intervju za Eurosong.hr u kojem je ispričala je li sve spremno za njezin veliki trenutak i kakva očekivanja ima. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Uzbuđena sam. Približava se taj dan našeg odlaska u Rotterdam i taj dan kad ću izići na tu pozornicu. Jedva čekam. Znam koliko smo se trudili i kakvu viziju imamo o tom nastupu. Ja se samo nadam da će to tako uistinu izgledati na kraju. Mislim da smo i više nego spremni - istaknula je Albina. 

Pjevačica je rekla kako misli da su pokrili svaki djelić nastupa i da su pokrili sve moguće situacije koje bi ih mogle u Rotterdamu dočekati.

- Sad slijedi period u kojem ćemo se svi malo izolirati i pripaziti da ne bi došlo do nekih nenadanih situacija - spričala je Albina, koja kaže da delegacija najviše strahuje zbog korone. 

Neki su zabrinuti jer je nisu preboljeli pa se boje da ne zaraze pjevačicu.

- Ne žele biti krivi ako ja ne nastupim na Eurosongu. Dosta njih je u blagoj panici. Onda smo stvarno pehisti ako nam se tako nešto dogodi. Ne razmišljam negativno, mislim da će sve biti u najboljem redu - rekla je pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Albina je otkrila da će se s njom na Eurosongu pojaviti ista ekipa koja je plesala s njom na Dori.

- Koreografija je u većoj mjeri prilagođena. Neki segmenti koji su bili najupečatljiviji ostali su isti, ali u principu smo nastup prilagodili toj pozornici u Rotterdamu i mislim da će biti stvarno eksplozivan, dinamičan. Minimalistički, a efektno -  objasnila je. 

Dodala je kako je sve s lijepom dozom i ukusom te da nisu iskoristili sve moguće specijalne efekte, ali nečega će biti, no neće otkriti čega točno. 

Našalila se kako joj je olakotna okolnost što njezin stilist Stefan Orlić nosi svu njezinu garderobu u koferu pa njoj praktički neće ništa trebati u prtljazi osim higijenskih potrepština. Za sreću možda ponese neki znak pažnje koji je dobila od svojih voljenih, čisto da ih osjeti tamo jer neće moći biti s njom. 

Kaže da podržava glazbenu skupinu Hurricane iz Srbije jer su ipak iz nama susjedne zemlje i dobra je s njima, a prati i neke druge izvođače. 

Najčitaniji članci