Show

Komentari 4

Alecu i Hilariji Baldwin stiže sedmo dijete: 'Nakon uspona i padova, veliko iznenađenje!'

Alecu i Hilariji Baldwin stiže sedmo dijete: 'Nakon uspona i padova, veliko iznenađenje!'

Naša nova beba je vrlo svijetla točka u našim životima. Blagoslov i dar u neizvjesnim vremenima. Nedostajali ste mi tijekom moje pauze od društvenih mreža. Vratila sam se, poručila je Hilaria

Hilaria Baldwin (38) objavila je u utorak da ona i suprug, glumac Alec Baldwin (63), čekaju svoje sedmo dijete. Na videu Hilaria sjedi na podu dok Alec kleči pored nje, a njihova se djeca smiješe kameri i zajedno se igraju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: još jedan Baldwinito dolazi ove jeseni - napisala je Hilaria u objavi.

- Bili smo prilično sigurni da je naša obitelj kompletna, ali smo i više nego zadovoljni ovim iznenađenjem. Dijelim s vama trenutak kada smo rekli djeci - kao što vidite, jako su uzbuđeni! - nastavila je.

- Naša nova beba je vrlo svijetla točka u našim životima. Blagoslov i dar u neizvjesnim vremenima. Nedostajali ste mi tijekom moje pauze od društvenih mreža. Vratila sam se i veselim se što ću s vama nastaviti ovo divlje putovanje koje zovemo 'život'. Šaljemo ljubav vama i vašim najmilijima - poručila je Hilaria.

Podsjećamo, glumac i supruga već mjesecima prolaze kroz teško razdoblje zbog nesreće koja se dogodila na snimanju filma 'Rust' kada je Baldwin upucao snimateljicu iz pištolja rekvizita.

Nakon što su proveli mnogobrojne istrage filmske ekipe seta, Baldwin, producenti i snimateljski članovi su se našli u  tužbama. Naime, glumac je izjavio kako su te tužbe usmjerene 'da bi se izvukao novac iz džepova onih koji imaju', a ne za pronalaženje odgovornoga za ovaj grozan i tragičan događaj.

American Museum of Natural History 2019 Gala - New York

Najčitaniji članci