Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
22 komentara

Aleksandra Grdić: Pohvalili su mi depilaciju međunožja

Bivša Miss Hrvatske čudi se zašto je njeno javno skidanje dlačica s tijela izazvalo negativne komentare. Smatra da je to kod nas tabu tema

Igor Kralj
Foto: Igor Kralj

Novu kolekciju hrvatskih torbica Galko na reviji su pokazale manekenke Aleksandra Grdić, Tina Katanić, Ivančica Pahor i aktualna Miss Hrvatske Josipa Kusić. Iz prvih redova reviju su pratile Uršula Tolj, Ivana Delač te glumice Danijela Pintarić i Ankica Dobrić. Sve su se složile da torba mora biti u skladu s cipelama. Tina Katanić prije dva-tri tjedna ostala je bez realityja “Miss Pinky” na Novoj TV. Nisu joj dali da istodobno radi to i “Bingo” na HTV-u. Kaže kako je brzo našla još posla. Postala je zaštitno lice muškog mirisa Axe. Umjesto nje sad show ima njena kolegica, Miss Aleks, koja je pred kamerama depilirala međunožje.
- Svi su mi rekli: 'Bravo Aleks!’, zato što je to normalna stvar, samo je to kod nas još uvijek tabu tema - rekla je Aleksandra Grdić. Za Josipu Kusić se šuškalo da je u vezi s Goranom Baretom, a kasnije i s poduzetnikom Josipom Šelendićem.
- Prošli tjedan sam s Baretom, ovaj sa Šelom, a idući pitaj Boga s kim. Pričekajte mjesec dana pa ću vam sve to zajedno demantirati, da ne pravdam jednog po jednog - nasmijala se Josipa, koja trenutačno nema previše vremena za ljubav. Zanima je, kaže, samo fakultet.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message