Obavijesti

Show

Komentari 14

Aleksandra Grdić želi otići zbog dvije kriške kruha

Aleksandra Grdić želi otići zbog dvije kriške kruha
8

Teške riječi pale su između Josipe Pavičić i bivše “feminemke”. Yo je htjela riješiti nesuglasice, ali, kaže, svi peru ruke. Ujutro se posvađala s Aleks

VIDEO

Osjećam se loše od tebe, kazala je za stolom Josipa Ivani Marić.
- Vjeruj mi, i ja od tebe - uzvratila je pjevačica. Ivana i Josipa svađu su zadržale na tome. Večer su provele izbjegavajući se.
- Ja bih to htjela riješiti, a svi peru ruke - rekla je Yo. Odlučila je
napustiti farmu. Iako su je ostali donekle uspjeli odgovoriti, Josipa je u nedoumici. Ujutro je farmu željela napustiti Aleksandra. Josipa je naime nevečer sakrila tri šnite kruha jer nemaju što jesti. Aleksandra, Stipe Drviš i Stefany su ih našli. Pojeli su dvije šnite. Josipa je ujutro otkrila krađu. Stefany se slomila i priznala 'nedjelo’. Svi su joj to zamjerili, a ona je cijelo jutro plakala. Josipa je zatražila da svi iznesu svoje stavove jer očito imaju problema s egom. Aleksandra je na to poludjela, demonstrativno se ustala od stola rekavši kako ne želi više slušati Josipine psihoanalize. Zatražila je da ode s farme. Živčano je sjedila na ogradi, plakala i pušila. Tješili su je Stipe i Deen pokušavajući je nagovoriti da izdrži pritisak. Drviš je želio uplašiti ukućane kad je u srijedu na lice stavio masku Freddyja Krugera.
- Kako sam se prep’o, to je hit! Usr’o sam se ko grlica, Stipe, ti si stvarno šiz! - vrištao je Deen.
Dvina i Stefany izvodile su striptiz. Stigao je i Drviš te skinuo bokserice i pokazao golu guzu. Vlada nervoza zbog prvog dvoboja. Gazda tjedna kao sluge je odabrao Borisa i Ivanu. Prvog "duelanta" farmeri su izabrali među njih dvoje.
Oni će se boriti protiv drugog "duelanta" istog spola kojeg su odabrali gledatelji. Tko izgubi u igri znanja, snage ili vještine, napušta farmu i odlučuje tko je novi gazda.

FARMERIMA VEĆ PRVI DAN POBJEGLE KOKOŠI
Zvijezde su u roku izgradili kokošinjac te ih je mentor Joža nagradio. Donio im je nekoliko kokica. Iako im je naglasio da ih ne puštaju van, netko je ipak otvorio vrata kokošinjca. Pernate su se životinje razbježale. Farmeri su se skamenili od brige, ali ih je gazda Alen umirio rekavši kako su se koke počele vraćati same.

SLAVNI SE OSJEĆAJU PRLJAVO I ZAUDARAJU
Zvijezde već nekoliko dana masovno zaobilaze tuširanje. Iako imaju improviziranu tuš-kabinu koju su sklepali od dasaka, temperatura nije pogodna za kupanje na zraku. Stipe i Boris prali su se u kantama, dok se Yo prala ispod kuhinjskog stola, na koji je stavila plahtu. Lupino se oprao vlažnim maramicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin