Obavijesti

Show

Komentari 8

Aleksandrin tajni plan: Riješiti prvo Annu pa onda Anamariju

Aleksandrin tajni plan: Riješiti prvo Annu pa onda Anamariju
14

Anna se ponudila za sluškinju kako bi 'spasila' Anamariju, što ju je jako 'dirnulo'. Ivica se također sam ponudio za ulogu sluge pa Gazdarica Mirian nije trebala birati

VIDEO

Kako vrijeme odmiče, a samim time smanjuje se i broj farmera, sve je teže donijeti odluku tko će biti sluga. Ovotjednoj Gazdarici Miriam olakotne okolnosti olakšale su izbor. Za slugu je izabrala Ivicu na njegov nagovor a kada ga je Mia pitala kako se osjeća, odgovorio je: 'Čast mi je služiti takvu Gazdaricu!'

Kada je riječ o sluškinji, zbog nategnutog odnosa Anamarije i Miriam, farmeri su pretpostavljali kako će upravo Anamarija bit sluškinja. 

Međutim, dogodio se obrnuti scenarij. Miriam je za sluškinju postavila Annu na njezin nagovor. - Ja sam stavila za sluškinju osobu koja će najviše zaštitit Anamariju da tu ostane, a to je Anna - kazala je Miriam.

Miriam je rekla kako se i Anna ponudila za sluškinju samo kako bi zaštitila Anamariju da ostane što dulje na farmi. Anamarija nije mogla vjerovati da je to Anna učinila za nju, pa je val emocija zapljusnuo obje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Screenshot

Iako je Anna izjavila da želi zaštiti svoju prijateljicu, kazala je i da bi željela otići kući jer joj nedostaje njezina obitelj.  

- Nije mi to teško palo, Anamarija još uvijek ima svoj boravak produženi tu, sad kako će se farmeri ponašati prema njoj ako odem, tu ja više ne mogu ništa. Nemam neke taktike, napravila sam to zbog nje, imala je težak život - dodala je, a Ivica se složio s Miriaminim odabirom sluškinje.

 - Ja podržavam Miriam što je izabrala Annu. Da sam na njezinom mjestu, ja bih isto postupio - rekao je Ivica. 

Mentor Joža farmericama je doveo gospođu koja ih je učila još nekim starim poslovima. Tako su farmerice ovoga puta naučile tkati tepih od starih iznošenih majica i krpa. 

'Ako nećeš raditi, nećeš ni jesti'

Miriam i Anamarija već od prošlog tjedna su u svađi. Gazdarica Miriam je odlučila kazniti Anamariju zbog toga što s prošlog Sajma nije donijela dovoljno hrane tako što joj je zadala da se brine o prehrani svih farmera. 

Premda joj je Anamarija kazala kako ona nije u stanju to obaviti, Miriam se nije dala smesti te joj je poručila da ako ne bude radila, neće ni jesti.

- Mogla sam prema Miriam biti još i gora, mogla sam joj dati i gore zadatke, a štedila sam je jako, a ona sad prema meni nema milosti. Da sam znala da je takva, pa još bi gora bila! Kao da je ona zla maćeha, a ja tu moram čistit i prat za svima -kazala je Anamarija.

Miriam je razgovarala s Ivicom i Ivanom o Anamarijinom neposluhu te joj je Ivica rekao kako ne može reći Anamariji da ukoliko ne bude radila neće jesti i otkrio joj da ako ju želi kazniti, da je onda ignorira

- Jedina koji mi otežava moje gazdovanje i koji mi radi probleme je Anamarija. Ona je odlučila jučer da neće raditi ništa, da me neće poštivati, dapače vrijeđa me, svašta mi govori - zaključila je Gazdarica.

Screenshot

Popodne je Aleksandra provela u druženju s Miriam razgovarajući o ostalim farmerima. Iako je još prošlog tjedna opravdavala sve Anamarijine postupke, čini se kako je promijenila mišljenje.

- Ovaj tjedan riješiti Annu, drugi Anamariju i mila majka! Baš bi mi bio gušt! I onda dalje možemo uživati -  otkrila je.

Farmeri su dan proveli u zadacima koje im je zadao Mentor Joža, a poseban izazov bio je čišćenje septičke jame, zbog čega su Ivica i Ivan specijalno izumili alat za pripomoć.

- Kao Gazdarica, farmu gledam drugim očima. Gledam ju s ponosom. Vidim stvari koje prije nisam primjećivala. Primjećujem koliko smo toga napravili za devet tjedana - zaključila je Miriam ponosna na svoje farmere.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje