Obavijesti

Show

Komentari 4

Alen iz 'Tvoje lice zvuči poznato' o transformaciji: Ni jedan kolač nije dobar kao odraz u ogledalu

Alen iz 'Tvoje lice zvuči poznato' o transformaciji: Ni jedan kolač nije dobar kao odraz u ogledalu
6

Alen Bičević jednu je transformaciju prošao i prije sudjelovanja u popularnom showu u kojem je već imitirao Aleksandru Prijović, a večeras će 'ući u kožu' Mate Bulića

VIDEO

Uloga Mate Bulića mi nije teško pala obzirom da se nalazi na mom repertoaru. Ulaz u ulogu Mate Bulića je već malo veći problem. Mate ima jednu osobnost na pozornici koju je teško prikazati I "skinuti”. Njega kad gledaš ti vidiš performera, pjevača ali i prijatelja. Teško je to objasniti, ali on kad nastupa, kao da nastupa svojim prijateljima. I tu energiju je teško dobiti, govori nam Alen Bičević, pjevač grupe Joy i jedan od osmero kandidata u ovogodišnjoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a koji će večeras na pozornicu izaći kao 'kralj dijaspore'.

ANKETA Sviđa li vam se nastup pobjednika Alena Bičevića?
ANKETA Sviđa li vam se nastup pobjednika Alena Bičevića?

Diljem regija pričalo se o njegovom prošlotjednom nastupu kad se transformirao u regionalnu zvijezdu Aleksandru Prijović (28) i pobijedio.

- S komentarima sam zadovoljan, kao i ocjenama. Očekivao sam da će Prija opet napraviti boom, pa sam očekivao i podijeljena mišljenja publike – no, na moje iznenađenje velika većina komentara je pozitivna. I to mi je jako drago. Konačno smo shvatili smisao zabavnog programa - rekao nam je Alen.

Aleksandra Prijović je za Lošinjanina izuzetna umjetnica, koja ima prekrasan vokal. Vjeruje da publika od nje može očekivati još mnogo hitova. Neke je imao prilike i čuti na jednom od njezinih zagrebačkih koncerata u prosincu prošle godine.

- Uspio sam uhvatiti ulaznice za zadnji koncert. Brzina kojom je to bilo rasprodano je nerealna. Bilo je fantastično i sad se ježim kad se sjetim kako cijela Arena pjeva u isti glas. Ponovio bih to barem još dva puta. Čisto da zapamtim kako treba - kaže Bičević. U prvoj emisiji utjelovio je Tonyja Cetinskog (54), mentora iz glazbene emisije "The Voice Hrvatska", u kojoj se natjecao 2015.

- Draže mi je bilo imitirati Tonyja. Bliži je mojoj tehnici, vokalu, mojoj energiji u pjevanju. Čujem se s njime, pohvalio je moj prvi nastup u TLZP-u, toga me najviše strah - smije se Alen.

Sjećate se Alena Bičevića iz 'The Voicea'? Gledamo ga u 'TLZP', a evo kako on danas izgleda...
Sjećate se Alena Bičevića iz 'The Voicea'? Gledamo ga u 'TLZP', a evo kako on danas izgleda...

Prva sezona "The Voice Hrvatska" bila mu je jedna od prekretnica u životu. Puno je učio, kaže, a još više radio. 

- Upoznao sam divne ljude, umjetnike iI kolege. Svi znamo da sam veliki 'tremaroš', tako da i taj show pamtim po nervozi prije izlaska na scenu, ali me to naučilo kako se nositi s kamerama, velikom scenom i velikom produkcijom. Naučio me rasporedu, da ne kasnim, radu i kad ti se ne radi - priznaje. Od te 2015. vidno se transformirao. Ošišao se, smršavio je...

- Eh sad…slijedi tajna: prestani jesti sve što te čini sretnim haha. Ja volim reći da ni jedan kolač nije toliko dobar kao odraz u ogledalu koji ti se sviđa. Šalu na stranu: puno treninga, puno rada, puno znoja i moja vrhunska frizura haha. Od The Voicea sam ukupno izgubio 20 kg. Bilo je tu puno odustajanja I novih početaka, ali kad si zacrtaš cilj – ideš do njega. Uglavnom su to bili razni treninzi I uravnotežena prehrana. Onda sam krenuo mjeriti svaki gram svega pa je to postala opsesija. I to mi se svidjelo. I onda uspiješ izgurati jedan dan, pa drugi…pa tjedan, pa mjesec I evo me. Već 9 godina u održavanju - zaključuje Alen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine